Elektronik MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu Switch V3 2.499,00 ₺

Hocam hangi renk aldınız galiba tofu V3 vok V2 geliyor harbi sesi cok iyi siyah kullanıyorum.

Beyaz aldım V2 geldi. Bir tuşum mürekkep lekeli geldi siyah silip çıkarmaya calisiyom çok zor xd. Çıkmıyor ama klavyenin tersinde kalıyor yani görünmüyor kullanırım artık.

1753104571184.png

@Deiinzz hocam şu tuşun orada bir çizik ve üstü full siyahtı temizledim böyle kaldı gözükmüyor zaten bir şey yapmaya gerek var mıdır?

Son düzenleme:
Beyaz aldım V2 geldi. Bir tuşum mürekkep lekeli geldi siyah silip çıkarmaya calisiyom çok zor xd. Çıkmıyor ama klavyenin tersinde kalıyor yani görünmüyor kullanırım artık.

Ben siyah almıştım numara tarafının oldugu çerçevede çıkıntı gibi bir şey var tuşun arkasında kaldıgı için pek gözükmüyor üstten bakınca gözüküyor sadece cok dert edilecek bir şey degil bence.

Ben siyah almıştım numaraların tarafının oldugu çerçevede çıkıntı gibi bir şey var tuşun arkasında kaldıgı için pek gözükmüyor üstten bakınca gözüküyor sadece cok dert edilecek bir şey degil bence.

Bende de aynı fotoğrafını attım. Benzer şeyler çıkıyor galiba pek de dert edilmez eğer Sahibinden'de satilmicaksa. Şahsen ben bu klavyenin ömrü kısalana kadar kendim kullanacağım bu ses bırakılmaz.

Eki Görüntüle 2539811

@Deiinzz hocam şu tuşun orada bir çizik ve üstü full siyahtı temizledim böyle kaldı gözükmüyor zaten bir şey yapmaya gerek var mıdır?

Sorun olmaz hocam, fotoğrafta ben fark etmedim şahsen.

Hocam hangi renk aldınız galiba tofu V3 vok V2 geliyor harbi sesi cok iyi siyah kullanıyorum.

Aynen tofu V3 yok diye hatırlıyorum ben de. Hepsi v2.

Bende de aynı fotoğrafını attım. Benzer şeyler çıkıyor galiba pek de dert edilmez eğer Sahibinden'de satilmicaksa. Şahsen ben bu klavyenin ömrü kısalana kadar kendim kullanacağım bu ses bırakılmaz.

Yok hocam benimki direkt çerçevede sendeki direkt keycapste.

Dosya Ekleri

• klavye.jpg
    klavye.jpg
    133,3 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar, ben NumLock olmadan klavye kullanamıyorum da G98 Pro %98 modelini beğendim, bu ürün G75 Pro'dan daha başarılı mı acaba fiyatını aynı olarak düşünüp karşılaştırınca?

Bence aynı hocam. Sadece NumLock eklenmiş. Sesi ve tipi hariç bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum. Daha iyi rengi yok muymuş?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı