İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

onlar bilmiyorsa biz nasıl bilelim kanki
Haklısın ama bilmiyor değiller bilgi vermiyor adam. Orayı 2-3 kere başka sebeble aramıştım birisi var çok yardımcı oluyor konuşkan böyle, bu bilgi vermeyena adam çok konuşmuyor. Belki içerden duyan eden vardır diye sorayım dedim

Beyler bu klavyede rgb direk kapa aç yapma komutu mevcut mu?

Şarjı kaç gün gidiyor sizde bende orta parlaklık sabit renk günlük Max 10 saat kullanımda (bazen hiç veya 1 2 saat) 10 gün falan gidiyor.

Şarjı kaç gün gidiyor sizde bende orta parlaklık sabit renk günlük Max 10 saat kullanımda (bazen hiç veya 1 2 saat) 10 gün falan gidiyor.
Valla baya gidiyor ölçemedim

ne zaman taktığımı unutturuyor

İçerden bilgi hocam 10 haziran gibi. şaka şaka bende birinden duymuştum.

Yaklaşık 35 gün oldu alalı sadece bir kere taktım o da yüzde 60'dı şarjı 15-20 gün önce taktım. Şu anda da yüzde 80. Sabahları açmıyorum zaten ışıkları gereksiz. Akşamları da 3.kademede animasyonlu açıyorum vallahi maşallah diyelim şarjı harbiden çok iyi gidiyor. Sıfırdan yüze kaç saatte doluyor onu ben de merak ediyorum.

Şu an satışta yok 2-3 bin lira civarına ne alabilirim Gaming Gen TR - Wraith İtopya falan fark etmez pek site nereden ne almalıyım? D&R da şu an 4 bin TL'ye Apex 5 var onu da düşünüyorum bir yandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…