İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

Egemen hocam acil yardımınız lazım. G75 Pro bugün elime ulaştı aşırı memnun kaldım. Fakat klavyeyi bir süre 30 saniye falan kullanmayınca ışıkları sönüp uyku moduna geçiyor sonra bastığım an hemen anında uyanıp tepki veriyor ama uyku moduna hiç geçmesin istiyorum. Bilen var mı? Nasıl kapatabilirim uyku modunu veya bu 30 saniyelik zaman aşımını? @egemebb

Yazılımını indirdin mi hocam? İndirmediysen Google'a MCHOSE hub yazıp web driverini kullanabilirsin, orada Klavyeyi bağlandıktan sonra ayarları falan bulursun orada sleep time diye bir şey olacak oradan istediğin zamanı seç.

Hocam yazılımını indirdim de Sleep'le ilgili hiçbir ibare yok. Acaba ben mi göremiyorum SS atabilme şansınız mevcut mudur?

Hocam yazılımını indirdim de Sleep'le ilgili hiçbir ibare yok. Acaba ben mi göremiyorum SS atabilme şansınız mevcut mudur?

Hocam klavye elimde yok satmıştım ya

@328914 @VenomSnake bu arkadaşlar sanırım hala kullanıyor, onlar cevaplayabilir.

Hocam klavye elimde yok satmıştım ya

Ha tamam buldum hocam bar koymuşlar oradan oluyormuş. Bir de bir şey soracağım yüksek müsadenizle. Ben mesela bu zamana kadar hep @ işaretini (et işaretini yani ) space tuşunun yanındaki Alt Gr tuşuna basılı tutup Q'ya basıp kullanırdım. Fakat bunda CTRL + alt + Q yapmam gerekiyor. Bunu eski alışkanlığıma göre nasıl ayarlarım? Alt Gr tuşunun olduğu yerde FN tuşu var çünkü şu an.

Hocam onun için driverden tuşların yerini değiştiriyorsun diye hatırlıyorum.

Hocam onun için driverden tuşların yerini değiştiriyorsun diye hatırlıyorum.

Evet hocam öyleymiş ayarladım kendime göre. Peki cihazın bilmediğimiz zor öğreneceğimiz veya sonradan AAA bu da mı varmış diyeceğimiz bir özelliği var mı acaba?

Evet hocam öyleymiş ayarladım kendime göre. Peki cihazın bilmediğimiz zor öğreneceğimiz veya sonradan AAA bu da mı varmış diyeceğimiz bir özelliği var mı acaba?

Vallahi hiç hatırlamıyorum hocam. Tek pişman olduğum o aynanın arkasındaki etiketi sökmekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…