Dostum bu klavyenin nesini övdün anlamıyorum, bir şey bu kadar kronik bu kadar tatminsiz olurdu ya. Gerçekten buraya başka şeyler de yazmak isterdim.
Problem nedir?
Dostum bu klavyenin nesini övdün anlamıyorum, bir şey bu kadar kronik bu kadar tatminsiz olurdu ya. Gerçekten buraya başka şeyler de yazmak isterdim.
Steam gibi yerlerden kod falan alabiliyor muyuz? Alınabiliyor ise ordan paraya dönüşebilir.Onu yapamıyorsun, dediğim gibi harcayabiliyorsun sadece.
Steam gibi yerlerden kod falan alabiliyor muyuz? Alınabiliyor ise oradan paraya dönüşebilir.
İyzico ile öde seçeneğini seçip ordan parolapara kart bilgilerini mi girmek gerekiyor?Sanal kart oluşturunca alabilirsin.
İyzico ile öde seçeneğini seçip oradan parolapara kart bilgilerini mi girmek gerekiyor?
Klavyenin bataryası bozuk, 1 dakika boşta durunca kendi kendine kapanıyor. Ve tuşlar bazen basmıyor. Keşke bunun yerine Aula F75 alsaymışım, sorunları bitmiyor. @enzyyx
Klavyeyi satın almak için soruyorsan evet.
Sana sorunlu ürün geldi diye kronik problemli ürün olmuyor. İnsanları korkutma.
Yok ya normal indirimden yararlanmak için sordum klavye için değil. SSD ve kule tipi fan almayı düşünüyorum.
Ben doğruları söylüyorum, sorunlu ürün aldırmayın.
Tamam yararlanmak için de aynı şey, öyle yapacaksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.