Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Redragon draconic K530 Pro hocam, fiyatına göre şaşırıtıcı derecede iyidir, şarjı ışık açınca hızlı bitiyor. Işıksız kullanırsan ne zaman şarja taktığını unutursun kesinlikle öneririm. Sesi de tatmin edici. Küçük ve kablosuz bir şey istiyorsan en iyi fiyat performanstır kendisi.​

Redragon K530 ne alaka bu konuda?

Yok hocam zam geldi. Biz adamların satışlarını arttırıyoruz zam yapıyorlar 😡😡😡

Mouse konusu açıyorum indirimi bitiriyorlar, klavye konusu açıyorum zam getiriyorlar. Ben bu sosyale zararım.

Redragon draconic K530 Pro hocam, fiyatına göre şaşırıtıcı derecede iyidir, şarjı ışık açınca hızlı bitiyor. Işıksız kullanırsan ne zaman şarja taktığını unutursun kesinlikle öneririm. Sesi de tatmin edici. Küçük ve kablosuz bir şey istiyorsan en iyi fiyat performanstır kendisi.​

Outemu switch kullanmışlar. Koskocaman KTT markası var iken almak saçma olur. Ha bu arada ben ilk defa bir markanın sahte switchini gördüm oda ktt kang white :D. Adamlar nasıl büyükse artık.

Outemu switch kullanmışlar. Koskocaman ktt markası var iken almak saçma olur. Ha bu arada ben ilk defa bir markanın sahte switchini gördüm oda ktt kang white :D. Adamlar nasıl büyükse artık.

O zaman bayağı iyi bir switch aldık ya.

Hocam bizde ışığı kaparız değil mi, şarj hızlı bitmesin @egemebb

Kendisi gasket Mount ile oturtulmuş bu fiyata muhteşem. Switch olarak Ktt markasının Cabbage tofu V3 switchini kullanıyor ktt markası da gayet güzel tierlerde geziyor zaten marka gayet iyi Gateron gibi bir şey kendisi. Ayrıca klavye RGB. South face yönlendirmeye sahip bu sayede sideprint keycapslerle çok güzel duruyor. Yazılımı da gayet güzel. Klavye'de foamın babası var. Yalıtımı bayağı güzel Aula F75'teki yalıtıma çok yakın hatta aynı denebilir. Aula'daki reaper switchden daha iyi zaten Aula'da yalıtım olmasa switchin sesi blueye benzer reaperin :D. Ayrıca 8000 mAh bataryası var tahminimce 1-2 ay gider şarjı. Bu fiyata aigo modellerini almak yerine bunu almak en iyi seçenek. Ancak son gün kampanya için :(
RK61 klavyemde aula reaper switchleri takılı basım hissiyatı olan ve redden daha tok olan bir hissi var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı