bullandbeer
Kilopat
Ben aldım öyle bitti10 dakika önce stok var mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum? Yok şuan stokta...
Ben aldım öyle bitti10 dakika önce stok var mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum? Yok şuan stokta...
Öyle zaten kardeşim. Dediğim gibi hesabı zaten daha 15 dakika önce oluşturdum. Hayatımda ilk defa kullanıyorum![]()
10 dakika önce stok var mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum? Yok şu an stokta...
İnşallah hocam ya çok heves ettim efsane bir klavyeymiş. Taksit seçeneği var mı bu arada?Hocam büyük ihtimalle bir şeyi yanlış yaptın, ama neyi anlatmadan bilemem. Tek tek nasıl yaptığını anlatır mısın?
Stok bekleyin 1 gün falan. Bitiyor akşamına geliyor 2 oldu bu.
İnşallah hocam ya çok heves ettim efsane bir klavyeymiş. Taksit seçeneği var mı bu arada?
Tabi kral. Öncelikle uygulamayı hayatımda ilk defa indirdim. İlk defa kayıt oldum. Sonrasında telefon onayı yapmıştım sanırım. Kampyanlara katıldım(satın alım yapmadım). Sonrasında eposta kimlik onaylarını yaptım. Yüzümü, kimliğimi okuttum vs. Kampanyaları katılıp katılmadığımı kontrol ettim ve sonrasında siparişimi verdim. %10 indirim geldi ancak 300 tl iyzico ilk sipariş indirimi gelmedi. Desteklerine yazdım 10 dakika önce, bekliyorum. Belki sizden de yardımcı olan çıkar diye yazayım dedim.Hocam büyük ihtimalle bir şeyi yanlış yaptın, ama neyi anlatmadan bilemem. Tek tek nasıl yaptığını anlatır mısın?
Yarına yapıştırıyorum gelirse. (4 tane klavyem var bu arada ama hiç biri bu segmentte değil). Sizce yüksek ihtimalle gelir mi yoksa belli değil mi?Yok diye biliyorum. Ama araştırmadım onu.
@Deiinzz hocam stok beklerim sorun değil de umarım gelir bir de sanki bu kampanyanın 30 Marta kadar devam ettiği yazıyordu 3 Nisandayız hala başlıktaki fiyattan alabiliyor muyuz klavyeyi?
Yarına yapıştırıyorum gelirse. (4 tane klavyem var bu arada ama hiçbiri bu segmentte değil). Sizce yüksek ihtimalle gelir mi yoksa belli değil mi?
Tabii kral. Öncelikle uygulamayı hayatımda ilk defa indirdim. İlk defa kayıt oldum. Sonrasında telefon onayı yapmıştım sanırım. Kampyanlara katıldım(satın alım yapmadım). Sonrasında e-posta kimlik onaylarını yaptım. Yüzümü, kimliğimi okuttum vs. kampanyaları katılıp katılmadığımı kontrol ettim ve sonrasında siparişimi verdim. %10 indirim geldi ancak 300 TL İyzico ilk sipariş indirimi gelmedi. Desteklerine yazdım 10 dakika önce, bekliyorum. Belki sizden de yardımcı olan çıkar diye yazayım dedim.
İnşallah hocam F75 i kaçırdım bunu da kaçırmıyım ya.Hocam 30 Marttı, ama 30 Nisana güncellendi. Başlığı güncelliyorum hep. Başlıktaki fiyattan alabilirsin.
Hocam yüksek ihtimalle gelir. Çünkü 2 kere falan daha stok bitti ama geldi 1 gün içerisinde.
Hocam ödeme seçenek kısmında İyzico seçip kendi kredi kartı bilgilerini girip ödedin doğru muyum?
İnşallah hocam F75'i kaçırdım bunu da kaçır mıyım ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.