Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az once klavyem geldi. Cabbage Tofu Switch versiyonunu aldim. Sesi yalitimi hissiyati RGB'leri vs tek kelimeyle kusursuz. Klavye ciddi anlamda kusursuz bence. Daha once G512 brown ve E-Yooso Z11 kullaniyordum. Tek kelimeyle bu mukemmel. Hepinize tavsiye ederim. Yakin zamanda incelemesi yapar paylasirim forumla. Klavyeyi oneren konu sahibine ve hakkinda bilgi veren @egemebb e teşekkür ederim.

Az once klavyem geldi. Cabbage Tofu Switch versiyonunu aldim. Sesi yalitimi hissiyati RGB'leri vs tek kelimeyle kusursuz. Klavye ciddi anlamda kusursuz bence. Daha once G512 brown ve E-Yooso Z11 kullaniyordum. Tek kelimeyle bu mukemmel. Hepinize tavsiye ederim. Yakin zamanda incelemesi yapar paylasirim forumla. Klavyeyi oneren konu sahibine ve hakkinda bilgi veren @egemebb e teşekkür ederim.

Rica ederiz hocam, hayırlı olsun. Bizde detaylı inceleme yapacağız inşallah.

Switch farkı sadece. Latte olanın ve tofu olanın sound testlerini izle öyle karar ver. Çoğu kişi tofu aldı bende dahil memnunlar. Tofunun sesi daha tok ve sessiz, marka olarak da daha iyi.

Bitanecik soru da ben patlatayım
Sesler red switch sesi gibi geldi bana ben birazcık daha Razer'in yeşil switch tarzı olanları seviyorum.
Latte mi daha yakın yoksa tofu mu acaba bu sese.

Bitanecik soru da ben patlatayım.
Sesler red switch sesi gibi geldi bana ben birazcık daha Razer'in yeşil switch tarzı olanları seviyorum.

Hocam yeşil switch Blue'dan beter, daktilo gibi. İkisi de yakın değil, ama latte diyebilirim.

AltGr tuşu yok bu klavyede ama sağdaki ctrl tuşunu uygulamadan ctrl + alt olarak ayarlayıp altgr olarak kullanabilirsiniz.
Latte biraz daha sesli gibi duruyor ama ikisi de blue veya razerin green switchleri kadar sesli olamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı