Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.385 Çözümler 44 Yer Menzoberranzan 3 Nisan 2025 #781 Deiinzz dedi: Bende değil hocam. Genişletmek için tıkla... Bende ESC ışıklar kapalı olsa bile kırmızı yanmaya devam ediyor. Kablolu kullanıyorum şarj olduğu içindir diye düşünüyorum.
Deiinzz dedi: Bende değil hocam. Genişletmek için tıkla... Bende ESC ışıklar kapalı olsa bile kırmızı yanmaya devam ediyor. Kablolu kullanıyorum şarj olduğu içindir diye düşünüyorum.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.750 Makaleler 2 Çözümler 36 3 Nisan 2025 #782 Physchopath dedi: Bende ESC ışıklar kapalı olsa bile kırmızı yanmaya devam ediyor. Kablolu kullanıyorum şarj olduğu içindir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle.
Physchopath dedi: Bende ESC ışıklar kapalı olsa bile kırmızı yanmaya devam ediyor. Kablolu kullanıyorum şarj olduğu içindir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Nisan 2025 #783 Beklemek istemeyen latte switch alsın arkadaşlar, o da üzmez. Gayet güzel sesi var, ekleyim videosunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 3 Nisan 2025
Beklemek istemeyen latte switch alsın arkadaşlar, o da üzmez. Gayet güzel sesi var, ekleyim videosunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.256 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #784 Physchopath dedi: Bende ESC ışıklar kapalı olsa bile kırmızı yanmaya devam ediyor. Kablolu kullanıyorum şarj olduğu içindir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kitapçığını üşenmeyip okuduğum için yazayım. Evet esc tuşunun kırmızı olması şarj olmasından. Kablosuz kullanırken esc yanarsa şarja takın demek. Ayrıca FN+B yaparakta şarj göstergesini görebilirsiniz.
Physchopath dedi: Bende ESC ışıklar kapalı olsa bile kırmızı yanmaya devam ediyor. Kablolu kullanıyorum şarj olduğu içindir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kitapçığını üşenmeyip okuduğum için yazayım. Evet esc tuşunun kırmızı olması şarj olmasından. Kablosuz kullanırken esc yanarsa şarja takın demek. Ayrıca FN+B yaparakta şarj göstergesini görebilirsiniz.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.750 Makaleler 2 Çözümler 36 3 Nisan 2025 #785 737973 dedi: Kitapçığını üşenmeyip okuduğum için yazayım. Evet ESC tuşunun kırmızı olması şarj olmasından. Kablosuz kullanırken ESC yanarsa şarja takın demek. Ayrıca FN+b yaparakta şarj göstergesini görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka müzik modunu dener misin?
737973 dedi: Kitapçığını üşenmeyip okuduğum için yazayım. Evet ESC tuşunun kırmızı olması şarj olmasından. Kablosuz kullanırken ESC yanarsa şarja takın demek. Ayrıca FN+b yaparakta şarj göstergesini görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka müzik modunu dener misin?
faster3560 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 288 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri asus amd raedon rx 6650 xt, amd ryzen 5500, asus prime az3020m-k anakart, 2x8 gb ram, 480 gb ssd, 1000gb hdd Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #786 Arkadaşlar çok karasız kaldım ace 60 Pro mu alsam G75 Pro mu?
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Nisan 2025 #787 faster3560 dedi: Arkadaşlar çok karasız kaldım ace 60 Pro mu alsam G75 Pro mu? Genişletmek için tıkla... Manyetiğin çok önemli olmadığını düşündüğüm için G75 pro derim. İlla manyetik istiyorsan ama ace60 pro al.
faster3560 dedi: Arkadaşlar çok karasız kaldım ace 60 Pro mu alsam G75 Pro mu? Genişletmek için tıkla... Manyetiğin çok önemli olmadığını düşündüğüm için G75 pro derim. İlla manyetik istiyorsan ama ace60 pro al.
faster3560 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 288 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri asus amd raedon rx 6650 xt, amd ryzen 5500, asus prime az3020m-k anakart, 2x8 gb ram, 480 gb ssd, 1000gb hdd Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #788 Yuiis dedi: Manyetiğin çok önemli olmadığını düşündüğüm için G75 Pro derim. İlla manyetik istiyorsan ama ace60 Pro al. Genişletmek için tıkla... Kanka manyetik ne işe yarıyor tam olarak.
Yuiis dedi: Manyetiğin çok önemli olmadığını düşündüğüm için G75 Pro derim. İlla manyetik istiyorsan ama ace60 Pro al. Genişletmek için tıkla... Kanka manyetik ne işe yarıyor tam olarak.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Nisan 2025 #789 faster3560 dedi: Kanka manyetik ne işe yarıyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (dakika 11 den başla) Buradaki özelliklerin hepsi değil ama çoğu her manyetik klavyede vardır. İşine yarıyorsa alabilirsin.
faster3560 dedi: Kanka manyetik ne işe yarıyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (dakika 11 den başla) Buradaki özelliklerin hepsi değil ama çoğu her manyetik klavyede vardır. İşine yarıyorsa alabilirsin.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.040 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #790 Mükemmel ötesi bir şey. Konuyu açtığınız için teşekkürler hocam.