HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.251 Çözümler 51 Yer Bursa 5 Eylül 2025 #31 Topic06 dedi: Reis bir şey soracağım senin switchler cabbage tofu V2 mi V3 mü yoksa matcha latte mi? Genişletmek için tıkla... Ürün açıklamasında ne yazıyorsa o gelir bendekiler tofu V3 sanırım v2'yi bilmem ama V3 çok hoş inanilmaz bir sesi ve yumuşaklığı var klavyenin.
Topic06 dedi: Reis bir şey soracağım senin switchler cabbage tofu V2 mi V3 mü yoksa matcha latte mi? Genişletmek için tıkla... Ürün açıklamasında ne yazıyorsa o gelir bendekiler tofu V3 sanırım v2'yi bilmem ama V3 çok hoş inanilmaz bir sesi ve yumuşaklığı var klavyenin.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.710 Makaleler 5 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #32 Topic06 dedi: reis bir şey soracam senin switchler cabbage tofu v2 mi v3 mü yoksa matcha latte mi Genişletmek için tıkla... V3 diye bir switch yok hepsi V2. Matcha switchlerde uzun suredir stoklarda yok.
Topic06 dedi: reis bir şey soracam senin switchler cabbage tofu v2 mi v3 mü yoksa matcha latte mi Genişletmek için tıkla... V3 diye bir switch yok hepsi V2. Matcha switchlerde uzun suredir stoklarda yok.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.416 Makaleler 12 Çözümler 59 5 Eylül 2025 #33 Topic06 dedi: reis bir şey soracam senin switchler cabbage tofu v2 mi v3 mü yoksa matcha latte mi Genişletmek için tıkla... Cabbage Tofu'nun V3'ü yok zaten, yanlış yazılmış. Matcha Latte'ye gelirsek o biraz daha Creamy bir Switch. Altta ses testi var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sesini beğendiğinizi alabilirsiniz.
Topic06 dedi: reis bir şey soracam senin switchler cabbage tofu v2 mi v3 mü yoksa matcha latte mi Genişletmek için tıkla... Cabbage Tofu'nun V3'ü yok zaten, yanlış yazılmış. Matcha Latte'ye gelirsek o biraz daha Creamy bir Switch. Altta ses testi var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sesini beğendiğinizi alabilirsiniz.
Topic06 Picopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #34 328914 dedi: Cabbage Tofu'nun v3'ü yok zaten, yanlış yazılmış. Matcha Latte'ye gelirsek o biraz daha creamy bir switch. Altta ses testi var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sesini beğendiğinizi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende cabbage tofu v2'nin sesini çok beğendim V3 görünce orada acaba ses farkı var mı diye şüphe ettim.
328914 dedi: Cabbage Tofu'nun v3'ü yok zaten, yanlış yazılmış. Matcha Latte'ye gelirsek o biraz daha creamy bir switch. Altta ses testi var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sesini beğendiğinizi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende cabbage tofu v2'nin sesini çok beğendim V3 görünce orada acaba ses farkı var mı diye şüphe ettim.
General5306 Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 568 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 7500F PALİT İNFİNİTY 5060 Tİ 16GB 6400MHZ 2X16 GB RAM 1 TB SSD KLAVYE MCHOSE ACE 68 E SPORTS MOUSE SCYROX V6 KULAKLIK FİFİNE H9 Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #35 Klavye elime ulaştı çok güzel beğendim. Klavyede ö ü i gibi tuşları nasıl kullanabilirim ya da öyle bir şey var mı? Tuslarda varmış tamam. Son düzenleme: 6 Eylül 2025
Klavye elime ulaştı çok güzel beğendim. Klavyede ö ü i gibi tuşları nasıl kullanabilirim ya da öyle bir şey var mı? Tuslarda varmış tamam.