MCHOSE jet75 alınır mı?

Bütçe
3000 tl ile 3500 TL arası

Yeserıroglu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, MCHOSE K75 alma arifesindeyim bu fiyat bandında başka önereceğiniz klavye var mıdır? Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim hocam yazılımı falan nasıl? Sesi yüksek diyorlardı çoğu yerde bugün Hepsiburada'da premium üyelere bin TL çek tanımlandı onunla alacağım sanırım apollo switchi.
Hocam sesi bence de biraz yüksek evet ama ben tok sesli klavye sevdiğimden benim için sorun değil.

Teşekkür ederim hocam yazılımı falan nasıl? Sesi yüksek diyorlardı çoğu yerde bugün Hepsiburada'da premium üyelere bin TL çek tanımlandı onunla alacağım sanırım apollo switchi.

Hocam bu 1000 TL'lik çek ne zamana kadar.

1000 TL çek varsa lightning switch parasına apollo switch güzel iş hocam ses sorun olmayacaksa bence al.

Bende mix 87 almayı planlıyorum Gaming.Gen.TR üzerinden ay başında alırım diye düşünmüştüm eğer böyle bir indirim varsa direkt sipariş veririm.

Bende mix 87 almayı planlıyorum Gaming.Gen.TR üzerinden ay başında alırım diye düşünmüştüm eğer böyle bir indirim varsa direkt sipariş veririm.

Hocam eğer denk gelirsem tekrardan direkt yazacağım buraya.

Öyle bir şey varsa bu hikayede yanan ben olurum

Benden daha şanssız olamazsın hocam iki gündür tüm fiyatları kaçırdım.

Hocam eğer denk gelirsem tekrardan direkt yazacağım buraya.

Benden daha şanssız olamazsın hocam iki gündür tüm fiyatları kaçırdım.
Valla hocam fiyatlara hiç bakmadım bile mix 87 almayı kafaya koymuştum direkt aldım geçtim. Bazen çok düşünmemek en iyisi oluyor sanırım.

En büyü.

En büyük eksikliğim benim çok bakıyorum çok düşünüyorum.
Aynı olayı mouse alırken yaşamıştım 2 ay bakmadığım mouse kalmadı hocam. Parası hazır ne alacağımı düşündüm durdum. En sonunda rawm leviathan v4 aldım. Klavyede de aynı şeyi yaşamamak için direkt alıp geçtim. Sizi çok iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…