MCHOSE jet75 alınır mı?

Bütçe
3000 tl ile 3500 TL arası

Yeserıroglu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, MCHOSE K75 alma arifesindeyim bu fiyat bandında başka önereceğiniz klavye var mıdır? Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, MCHOSE K75 alma arifesindeyim bu fiyat bandında başka önereceğiniz klavye var mıdır? Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.

Manyetik isteniyorsa alınır. Bütçe biraz artarsa Mix87 bakılabilir. Mekanik istememe sebebiniz nedir ?

Manyetik isteniyorsa alınır. Bütçe biraz artarsa mix87 bakılabilir. Mekanik istememe sebebiniz nedir?

Hocam FPS tarzı oyunları oynuyorum genelde senelerdir membran klavye kullanıyorum manyetik klavyeler biraz daha sessiz diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin bir de tepkime süreleri daha iyi diye ondan dolayı mekanik öneriniz olursa dinlerim.

Hocam FPS tarzı oyunları oynuyorum genelde senelerdir membran klavye kullanıyorum manyetik klavyeler biraz daha sessiz diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin bir de tepkime süreleri daha iyi diye ondan dolayı mekanik öneriniz olursa dinlerim.

Bunu alabilirsiniz. Arada dağlar kadar fark yok.

(https://app.hbbiz/5cREwBOEEFlp)
Aslında mix87 Hepsiburada'da hemen hemen aynı fiyata geliyor ne dersiniz?

Epomaker'ları duydum fakat hiç kullanan birinden yorum alamadığım için emin olamadım bir de renkleri çok hoşuma gitmedi açıkçası.

(https://app.hbbiz/5cREwBOEEFlp)
Aslında mix87 Hepsiburada'da hemen hemen aynı fiyata geliyor ne dersiniz?

Epomaker'ları duydum fakat hiç kullanan birinden yorum alamadığım için emin olamadım bir de renkleri çok hoşuma gitmedi açıkçası.

Sadece FPS oynuyorum 0.1 ms tepki bile benim için çok önemli diyorsanız mix87 alın. Link bozuk ama en ucuz 3440 gözüküyor. Epomaker + keycaps işinizi görür. Epomaker sadece buradan günde 10 tane satıyordur. Güzel ürün.

Sadece FPS oynuyorum 0.1 ms tepki bile benim için çok önemli diyorsanız mix87 alın. Link bozuk ama en ucuz 3440 gözüküyor. Epomaker + keycaps işinizi görür. Epomaker sadece buradan günde 10 tane satıyordur. Güzel ürün.

Keycaps işlerinden anlamıyorum hocam ya dediğim gibi beş senedir Rampage'nin dandik bir membran klavyesini kullanıyorum ne alırsam alayım çağ atlıcam. Jet75 Hepsiburada'da 3068 mix87 3400 peşin fiyatına 3 taksit yapılıyor mix 87'nin artısı nedir jet 75ten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı