MCHOSE L7 Pro dongle temassızlık yapıyor

utnyy

Hectopat
Fareyi Mayıs'ta aldım 5-6 ay oluyor, mouse aldıktan 2-3 ay sonra böyle sürekli olmasa da elim dongle kablosuna değiyor mesela mouse devre dışı oluyor. Dongle girişinde mi temassızlık oluyor anlamadım. Dongledan çıkardım mousea takıyorum kabloyu tanımıyor, ters çeviriyorum kabloyu tanıyor. Böyle bir sorun var, servise yollanmalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fareyi Mayıs'ta aldım 5-6 ay oluyor, mouse aldıktan 2-3 ay sonra böyle sürekli olmasa da elim dongle kablosuna değiyor mesela mouse devre dışı oluyor. Dongle girişinde mi temassızlık oluyor anlamadım. Dongledan çıkardım mousea takıyorum kabloyu tanımıyor, ters çeviriyorum kabloyu tanıyor. Böyle bir sorun var, servise yollanmalı mı?
Hep kablodan bahsettiğinize göre sorun kabloda olabilir. Başka kablo denediniz mi? Umarım sorun dongle'da değildir.

Fareyi mayıs'ta aldım 5-6 ay oluyor, mouse aldıktan 2-3 ay sonra böyle sürekli olmasa da elim dongle kablosuna değiyor mesela mouse devre dışı oluyor. Dongle girişinde mi temassızlık oluyor anlamadım. Dongledan çıkardım fareye takıyorum kabloyu tanımıyor, ters çeviriyorum kabloyu tanıyor. Böyle bir sorun var, servise yollanmalı mı?

Güncellemelerini yaptıysanız ve dongle girişinde pislik vb. bir şey yoksa yollayın. En kötü tamir ederler. Kullanıcı hatası gibi durmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı