MCHOSE L7 Pro driver ayarları nasıl olmalı?

utnyy

Hectopat
Bu fareyi aldım profesyonel olarak Valorant oynuyorum ayarları nasıl yapmam gerekiyor? Pek bilgiye sahip değilim. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 20250507_134028.jpg
    20250507_134028.jpg
    207,8 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fareyi aldım profesyonel olarak Valorant oynuyorum ayarları nasıl yapmam gerekiyor? Pek bilgiye sahip değilim. Yardımcı olur musunuz?
Debounce time 1 veya 2 yapman yeterli olur. Linear correction, motion sync tarzı şeyleri açmana gerek yok. Gecikmeyi arttırlar. Polling rate de 1000 hz veya 2000 hz de kullansan yeterli olur bence ama istiyorsan 4khz de yapabilirsin.

Açabilirsin istiyorsan, gecikme eklemez. Sadece titremeyi bir miktar azaltır ama enerji tüketimi de biraz artar.
hocam sen bu fareyi biliyorsun o yüzden sana sorayım dedim bu mouseı yeni aldım L7 proyu Dot skatez aldım yanında ama skatezleri fena kaymıyor sankii aşınana kadar stok skatezle devam edeyim mi ESPTİGER ICE V2 Universal Dot skatez aldım da.

hocam sen bu fareyi biliyorsun o yüzden sana sorayım dedim bu mouseı yeni aldım L7 proyu Dot skatez aldım yanında ama skatezleri fena kaymıyor sankii aşınana kadar stok skatezle devam edeyim mi ESPTİGER ICE V2 Universal Dot skatez aldım da.
Rahatsız etmiyorsa kullan bence hocam, rahatsız olmaya başladığında yada keyfin istediğinde değiştirirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı