MCHOSE V9 Pro vs Arctis Nova 3P

Bütçe
3500
Bunu mu denedin? Kategoriden tıklayınca en ucuz hangisiyse ona yönlendiriyor ama bakmışsındır sanırım. Prime'ın da varsa aklıma başka bir şey gelmiyor

Bunu mu denedin? Kategoriden tıklayınca en ucuz hangisiyse ona yönlendiriyor ama bakmışsındır sanırım. Prime'ın da varsa aklıma başka bir şey gelmiyor.

Bunu denedim, başka satıcısı yok zaten. Düz Nova 5899 TL gözüküyor onun satıcı amazon değil ama benim sepetimde resimdeki vardı 5299 TL gözüküyordu.

Eki Görüntüle 2602419

Bunu denedim, başka satıcısı yok zaten. Düz Nova 5899 TL gözüküyor onun satıcı amazon değil ama benim sepetimde resimdeki vardı 5299 TL gözüküyordu.
Çok saçma ya 1 haftadır bunu bekliyorum olaylara bak. Ben gönderdiğin kulaklığı kampanya listesinde görmemiştim ama 3P Wireless vardı sadece, belki onunla alakalıdır.

Çok saçma ya 1 haftadır bunu bekliyorum olaylara bak. Ben gönderdiğin kulaklığı kampanya listesinde görmemiştim ama 3P Wireless vardı sadece, belki onunla alakalıdır.
3P de de aynı şeyi dedi onu da denedim, çoğu kişi denediği üründe aynı hatayı almış.
Çok güzel reklamını yaptı insanların hevesini de kırdı, Trendyol, Hepsiburada bile daha fazla indirim yapıyor artık. Hepsiburada geçen 6000 TL'ye 2000 kod vermişti

Müşteri temsilcisi ile konuştum uyumluluklarını kontrol etmesi için, kod bittiği için o hatayı alıyorsunuz dedi.
18.00 olduğu gibi bastım yani, nasıl kullanabiliyorlar çözemedim. Ben alamayacağım gibi duruyor size bol şans

Yok yine olmadı, hem 3P hem 5P ikisinde de aynı hatayı veriyor, birisi olan bir üründe kodu uygulayıp daha sonra olmayan ürünü ekleyip almış keşke daha erken görseydim

Son düzenleme:
Ben öyle yaptım yine de olmadı, kesin bot kullanıyorlar ya başka bir ihtimali yok. 3 indirim saatinde de denedim. Neyse içimden v9 pro geçiyordu zaten bugün sipariş vereceğim.

Ben öyle yaptım yine de olmadı, kesin bot kullanıyorlar ya başka bir ihtimali yok. 3 indirim saatinde de denedim. Neyse içimden v9 pro geçiyordu zaten bugün sipariş vereceğim.
Güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…