MCHOSE V9 Pro vs Fifine H9

Kulaklık geldi ilk testi yaptım bir sorun yok gibi dikkatım çeken şeyler sesi gerçekten çok iyi veriyor masaüstü sesini 100 yapıp, YT video sesini de 100 yapamıyorum çok ses veriyor. Mikrofon kalitesi de iyi gibi sanırım daha arkadaşlarımla konuşmadım ama, Discord da gürültü azaltma kapatıp kulaklığın kumandasından mikrofon sesini fulleyince dip ses gibi bir hışırtı geliyor. Bu neden oluyor normal mi hepsinde mi öyle bilmiyorum. Şu ana kadar 30 35 dakika için gayet iyi fakat tek sorun kulaklığın pedlerinin küçük olması kulağım tam sığmıyor içine hafif rahatsız ediyor ama uzun kullanımda etmezse gayet iyi gibi duruyor kulaklık.

V9 Pro alsan yandın işte o ses seviyesinin yarısı falan olurdu belki o da.

V9 Pro alsan yandın işte o ses seviyesinin yarısı falan olurdu belki o da.

Kulaklığı beğendim fakat tek sorun pedine kulağımın tam olarak sığmaması. Kulaklık pedleri olan kısım küçük gerçekten. Pedler biraz genişler diye umuyorum kullanınca.

bütün yazılanları okudum da bende kulaklık alacağım. normalde hyperx cloud 3 düşünüyordum ancak fazla öneren olmadı ses az falan deniliyordu öyle gördüm yani bide 4k falan onun fiyatı biraz daha düşük bütçeyle daha iyisini alabilirim diye düşündüm ve şuan bende fifine h9, v9 pro, s9 pro arasında kaldım hangisini almalıyım sadece cs ve pubg oynuyorum ses kasmak çok önemli zaten müzik falan da dinliyorum normal sesi verse yeter bass falan işim yok. kablolu kablosuz fark etmiyor bana ses kartım falan yok ses kartı da önerir misiniz ve sizce hangi kulaklığı almalıyım max 4k olsun forumu okudum da yani h9 iyi gibi duruyor şuan ak sesi falan doğalsa eğer çünkü daha 1 hafta önce 1400 tlyd TANGZU Wan'er S.G 2 iem kulaklığı aldım ancak aldığıma pişman oldum çünkü eski kulaklığım olan normal kulak içi a101 kulaklığı kullanıyordum ve bu aldığım iem kulaklığı takınca ses çok garip geldi bana aşırı metal garipti ak sesi ben bunu istemiyorum yani başım agrimisti bu iemi takınca ona göre önerir misiniz sanırım bu aldığım iem müzik içinmiş. iem alarak yaptığım hatayı anladım çünkü kulağımı ağrıtıyordu o yüzden kafa üstü kulaklık alma kararına geri döndüm. hyperx cloud 3 2-3k arasında olduğu zamanlar onu alacaktım ancak alamadım o içimde kalmıştı ama nasip sizin önerilerinizi bekliyorum

Bütün yazılanları okudum da bende kulaklık alacağım. Normalde HyperX Cloud 3 düşünüyordum ancak fazla öneren olmadı ses az falan deniliyordu öyle gördüm yani bir de 4K falan onun fiyatı biraz daha düşük bütçeyle daha iyisini alabilirim diye düşündüm ve şu an bende Fifine h9, V9 Pro, S9 Pro arasında kaldım. Hangisini almalıyım sadece CS ve PUBG oynuyorum ses kasmak çok önemli zaten müzik falan da dinliyorum normal sesi verse yeter bass falan işim yok. Kablolu kablosuz fark etmiyor bana ses kartım falan yok ses kartı da önerir misiniz ve sizce hangi kulaklığı almalıyım Max 4K olsun forumu okudum da yani H9 iyi gibi duruyor şu an ak sesi falan doğalsa eğer çünkü daha 1 hafta önce 1400 tlyd tangzu WAN'er s. G 2 IEM kulaklığı aldım ancak aldığıma pişman oldum çünkü eski kulaklığım olan normal kulak içi A101 kulaklığı kullanıyordum ve bu aldığım IEM kulaklığı takınca ses çok garip geldi bana aşırı metal garipti ak sesi ben bunu istemiyorum yani başım agrimisti bu IEM'i takınca ona göre önerir misiniz sanırım bu aldığım IEM müzik içinmiş. IEM alarak yaptığım hatayı anladım çünkü kulağımı ağrıtıyordu o yüzden kafa üstü kulaklık alma kararına geri döndüm. HyperX Cloud 3 2-3K arasında olduğu zamanlar onu alacaktım ancak alamadım o içimde kalmıştı ama nasip sizin önerilerinizi bekliyorum.

Tangzu ile nasıl ses kasamadın anlamadım.

Tangzu ile nasıl ses kasamadın anlamadım.
bro ses kasamadın değil ses kasılıyor gayet ancak şöyle ki ben 50 tl olan kulaklığıma alıştığım için ses aşırı garip geldi bana tabii zaman vermedim ben. şöyle ki ak sesi aşırı derece kulağımı tırmaladı. eq ayarı denedim baya bi ama yine olmadı. bu arada muhtemelen alışmam gerekiyordu zaten ama ben kulak üstü istiyordum hatta hyperx cloud 3 istiyordum ve sanırım cloud 3 alacağım. bu arada TANGZU yu 3-4 saat kullandım ve kulağımı ağrıttı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı