HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 23 Nisan 2021 #1 Yanlış hatırlamıyorsam 2 3 yıl önce MCPE aldım telefonda. Ben aynı Gmail hesabı ile Microsoft Store'ye bağlanıp bedavaya yükleyebilir miyim?
Yanlış hatırlamıyorsam 2 3 yıl önce MCPE aldım telefonda. Ben aynı Gmail hesabı ile Microsoft Store'ye bağlanıp bedavaya yükleyebilir miyim?
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.522 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #2 HD4450 dedi: Yanlış hatırlamıyorsam 2 3 yıl önce mcpe aldım telefonda. Ben aynı Gmail hesabı ile Microsoft Store'ye bağlanıp bedavaya yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu olmaz, Play Store üzerinden hesabınızı girip BlueStacks üzerinden oynayabilirsiniz en fazla.
HD4450 dedi: Yanlış hatırlamıyorsam 2 3 yıl önce mcpe aldım telefonda. Ben aynı Gmail hesabı ile Microsoft Store'ye bağlanıp bedavaya yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu olmaz, Play Store üzerinden hesabınızı girip BlueStacks üzerinden oynayabilirsiniz en fazla.
elalem_ne_der Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mikail Yuksel Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #4 Microsoft Store'dan Windows 10 Edition satın al MCPE ile cross platform zaten.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #5 MCPE artık yok yerine cross platform bedrock edition geldi MCPE sadece eski sürümler için. Microsoft Storedan satın alabilirsin.
MCPE artık yok yerine cross platform bedrock edition geldi MCPE sadece eski sürümler için. Microsoft Storedan satın alabilirsin.