BhunjiPat Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #1 Kafamdaki soru M.E.B mi yolladı yoksa "dolandırıcılar" mı yolladı. Size de geldi mi?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.416 Makaleler 3 Çözümler 61 24 Şubat 2021 #2 Mesajı atsa mıydın buraya?
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 24 Şubat 2021 #3 SiyahPassat dedi: Mesajı atsa mıydın buraya? Genişletmek için tıkla... Bizim tahmin etmemiz lazım sanırım akıl oyunu gibi.
SiyahPassat dedi: Mesajı atsa mıydın buraya? Genişletmek için tıkla... Bizim tahmin etmemiz lazım sanırım akıl oyunu gibi.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 24 Şubat 2021 #4 BhunjiPat dedi: Kafamdaki soru M.E.B mi yolladı yoksa "dolandırıcılar" mı yolladı. Size de geldi mi? Genişletmek için tıkla... Hangi mesaj? Ben ortada mesaj gibi birşey göremiyorum.
BhunjiPat dedi: Kafamdaki soru M.E.B mi yolladı yoksa "dolandırıcılar" mı yolladı. Size de geldi mi? Genişletmek için tıkla... Hangi mesaj? Ben ortada mesaj gibi birşey göremiyorum.
BhunjiPat Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #5 Mesajı yazıyorum; Milli eğitim bakanlığı Online eğitim için tablet dağıtıyor veli olarak başvurabilirsiniz. EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı BhunjiPat dedi: Mesajı yazıyorum; Milli eğitim bakanlığı Online eğitim için tablet dağıtıyor veli olarak başvurabilirsiniz. EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı Genişletmek için tıkla... Durun link buna çıkmıyordu.
Mesajı yazıyorum; Milli eğitim bakanlığı Online eğitim için tablet dağıtıyor veli olarak başvurabilirsiniz. EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı BhunjiPat dedi: Mesajı yazıyorum; Milli eğitim bakanlığı Online eğitim için tablet dağıtıyor veli olarak başvurabilirsiniz. EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı Genişletmek için tıkla... Durun link buna çıkmıyordu.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 24 Şubat 2021 #6 Eğer siz talepte bulunmadıysanız büyük ihtimalle sahtedir, kendileri seçmiyorlar talebe bağlı olarak veriyorlar.
Eğer siz talepte bulunmadıysanız büyük ihtimalle sahtedir, kendileri seçmiyorlar talebe bağlı olarak veriyorlar.
BhunjiPat Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #7 Ücretsiz Tablet | Uzaktan eğitimde tablet girmeyen ev kalmasın bu sayfaya geliyor.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 24 Şubat 2021 #8 BhunjiPat dedi: Mesajı yazıyorum ; Milli eğitim bakanlığı online eğitim için tablet dağıtıyor veli olarak başvurabilirsiniz. EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı Durun link buna çıkmıyordu Genişletmek için tıkla... Gerçek TC mi girdim bile artık.(Giriş yaptım.) Birşey olursa söylerim, filmlerdeki gibi kendimi feda etmeyi severim.
BhunjiPat dedi: Mesajı yazıyorum ; Milli eğitim bakanlığı online eğitim için tablet dağıtıyor veli olarak başvurabilirsiniz. EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı Durun link buna çıkmıyordu Genişletmek için tıkla... Gerçek TC mi girdim bile artık.(Giriş yaptım.) Birşey olursa söylerim, filmlerdeki gibi kendimi feda etmeyi severim.
BhunjiPat Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #9 BhunjiPat dedi: Ücretsiz Tablet | Uzaktan eğitimde tablet girmeyen ev kalmasın bu sayfaya geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu sayfaya çıkıyor. Sayfa zaten pek bir sahte aslında ama babam sen yine de öğren dedi.
BhunjiPat dedi: Ücretsiz Tablet | Uzaktan eğitimde tablet girmeyen ev kalmasın bu sayfaya geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu sayfaya çıkıyor. Sayfa zaten pek bir sahte aslında ama babam sen yine de öğren dedi.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 24 Şubat 2021 #10 BhunjiPat dedi: Ücretsiz Tablet | Uzaktan eğitimde tablet girmeyen ev kalmasın bu sayfaya geliyor. Genişletmek için tıkla... Gerçek gibi duruyor.
BhunjiPat dedi: Ücretsiz Tablet | Uzaktan eğitimde tablet girmeyen ev kalmasın bu sayfaya geliyor. Genişletmek için tıkla... Gerçek gibi duruyor.