[Güncelleme] MEB Ertelenme Haberini Yalanladı

Biliyorsunuz ki dün açtığım konuda, liselerde yapılmayan sınavların 8 Mart'a ertelendiğini yazmıştım. Bugün MEB'in Twitter sayfasından paylaşılan tweete göre, ortaya çıkan bu iddia yalanlandı. Yani 8 Mart'ta sınavlara başlanacak, vaka sayısı düşük iller ilk olarak yüz yüze eğitime geçecek gibi ifadeler kesinlikle asılsızdır.

Her şey yarın yapılacak kabine toplantısında netleşecek. Öğretmenim, kabinede alınan kararın önce valiliklere bildirilip sonra da bu kararın İl Hıfzısıhha ile birlikte yapılacak toplantıda konuşulacağını söyledi. En son olarak da verilen karar okullara iletilecekmiş.

Güncelleme: Ziya Selçuk, MEB'in asılsız iddialarına karşın sınavların tüm Türkiye'de 8 Mart'a ertelendiğini açıkladı. MEB, asılsız diyordu. Ziya Selçuk MEB'in tam tersi açıklama yapıyor.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Tekrardan ertelendi arkadaşlar.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20210228_174116_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210228_174116_com.instagram.android.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 73
Artık beynim almıyor gerçekten. Altı üstü bir sınav yapacaksınız, yapın bitsin işte. Her gün yeni bir haber almaktan bıktım artık.
 
O zaman 2 yıl boyunca okullar kapansın herkes eğitiminden geri kalsın. Korona hemen bitecek mi sanıyorsunuz?

Vakalar bu seviyedeyken açılmaz diyorum şu an her yeri açtılar ya birkaç gün sonra vaka sayılarını göreceğiz bir de eğitim sistemimiz aşırı iyi olduğu için zaten geri kalıcaz olmayan eğitim sisteminden.
 

Geri
Yukarı