M Mesut1903 Femtopat Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #1 Öncelikle iyi pazarlar bölümüne 1.girdim burs başvurusu sanırım otomatik oluyor girdiğimizde. Ekim'in ilk haftası MEB sayfasından açıklanacak sanırım. Oradan girip şartlara bakacağız falan diye biliyorum. Bir de geri ödemesiydi doğru mu? @333365 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2025
Öncelikle iyi pazarlar bölümüne 1.girdim burs başvurusu sanırım otomatik oluyor girdiğimizde. Ekim'in ilk haftası MEB sayfasından açıklanacak sanırım. Oradan girip şartlara bakacağız falan diye biliyorum. Bir de geri ödemesiydi doğru mu? @333365
M ManyManyster Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 32 Çözümler 1 28 Eylül 2025 #2 Öğretmenlik bursu nedir kyk bursundan mı bahsediyorsun?
M Mesut1903 Femtopat Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #3 ManyManyster dedi: Öğretmenlik bursu nedir KYK bursundan mı bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet. ManyManyster dedi: Öğretmenlik bursu nedir KYK bursundan mı bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Tam olarak o değil öğretmenlik bölümüne özel KYK ile aynı miktarda geri ödemesiz burs.
ManyManyster dedi: Öğretmenlik bursu nedir KYK bursundan mı bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet. ManyManyster dedi: Öğretmenlik bursu nedir KYK bursundan mı bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Tam olarak o değil öğretmenlik bölümüne özel KYK ile aynı miktarda geri ödemesiz burs.