MEB sözlü saçmalığı

Eğer canlı derslere girmenin imkanı yoksa yani internetin yoktur veya cihazın yoktur vs. Bu durumlarda sözlü notunu düşük vermezler ama imkanın varsa ve bilerek girmiyorsan düşük girmeye hakları var. Bizim sınıftaki hocalar bu şekilde not verdi.

Canlı derse girmeyip sözlü notunu neden fazla istiyorsun? Derse girmeyip hoca bana yüksek not ver demek saçmalığın daniskası. Okulda da kimse derse girmesin, sadece sınavlara girsin ve hoca 100 100 versin. Saçma sapan konuşmuşsun. Giren adama 100 verse, sana da 90 verse bunun hakkını nasıl ödeyecek acaba hoca?
Derse giren adam zamanını ve parasını harcarken sen de girmek zorunda değilim demişsin. Eğitimde zorlama yok, beğenmiyorsan bırak okuma paşam.

Canlı derse girmeyip sözlü notunu neden fazla istiyorsun? Derse girmeyip hoca bana yüksek not ver demek saçmalığın daniskası. Okulda da kimse derse girmesin, sadece sınavlara girsin ve hoca 100 100 versin. Saçma sapan konuşmuşsun. Giren adama 100 verse, sana da 90 verse bunun hakkını nasıl ödeyecek acaba hoca?
Derse giren adam zamanını ve parasını harcarken sen de girmek zorunda değilim demişsin. Eğitimde zorlama yok, beğenmiyorsan bırak okuma paşam.

Tekrar tekrar söylüyorum ben yüksek not istemiyorum, hakkımı istiyorum. Bu ülkede hak aramak da suç olmuş. İmkanı olan kaçsın durum hiç iyiye gitmiyor. Verilen sözlüleri şikayet edeceğim zaten.

Tekrar tekrar söylüyorum ben yüksek not istemiyorum, hakkımı istiyorum. Bu ülkede hak aramak da suç olmuş. İmkanı olan kaçsın durum hiç iyiye gitmiyor. Verilen sözlüleri şikayet edeceğim zaten.

Hocam hakkınız olan notları almışsınız bunda garip olan bir şey yok.

Hakkın olanı almışsın. Ben lisedeyken derslerde uyuyan, gelmeyen arkadaşlarım sınıfta kalırdı. Siz yine iyi notlar alıyorsunuz. Günümüz çocuklarının bu kadar şımarık olması beni cidden üzüyor.

Tekrar tekrar söylüyorum ben yüksek not istemiyorum hakkımı istiyorum. Bu ülkede hak aramakta suç olmuş imkanı olan kaçsın durum hiç iyiye gitmiyor.Verilen sözlüleri şikayet edeceğim zaten.
4 senede 4 tane lise dolaştım. 1'i eskiden öğretmen lisesiydi, biri fen ve diğerleri Anadolu lisesiydi. Notundan memnun olmayanlar şikayet ediyordu. Hocalar kanıtları MEB'e gönderip kimin haklı olduğunu görüyorlardı. Derse girmediğini söyleyecekler. Hoca da itibar iadesi için sana dava açacak. He bir de mimlenme durumu var. Ayrıca derse girmeyip 50'yi iyi vermişler. Fazla bile. Sana hakkını vermesi için sözlülerini 90 90 vermesi gerekiyor ama sen 90'lık öğrenci değilsin. Kanaat notuna da kimse karışamıyor. Derse girmeyip not isteyen birisisin. Şikayetini kaale bile almayacaklar.

Hakkın olanı almışsın. Ben lisedeyken derslerde uyuyan, gelmeyen arkadaşlarım sınıfta kalırdı. Siz yine iyi notlar alıyorsunuz. Günümüz çocuklarının bu kadar şımarık olması beni cidden üzüyor.
Bunlar işin kolayını bulmuşlar. Derse girmeyip hakkını istiyor. Sınavdan 90 almışmış. Derse girmeyen adam nasıl 90 alır deyip sınavını bile iptal ederler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı