SeyitMert Hectopat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #1 MEB'in verdiği tablette Youtube falan vs her şeye girmek için ne yapmam lazım ? Videolu ya da görselli anlatım var mı ? Şimdiden teşekürler.
MEB'in verdiği tablette Youtube falan vs her şeye girmek için ne yapmam lazım ? Videolu ya da görselli anlatım var mı ? Şimdiden teşekürler.
Web_Monster Hectopat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 384 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #2 Elime geçse ROM atar, üstüne de bir root çekerdim.
kazuhir4 Megapat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 588 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #3 Vpn ile açılıyor. Ama bazı tabletlerde dağıtım zamanına göre değişiyordu ayarlar>veriyi sil gibi bir seçenek yoktu. Onun için pek çare yok gibi.
Vpn ile açılıyor. Ama bazı tabletlerde dağıtım zamanına göre değişiyordu ayarlar>veriyi sil gibi bir seçenek yoktu. Onun için pek çare yok gibi.
Ercan Umut Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 405 Makaleler 3 Çözümler 3 11 Ağustos 2015 #4 DNSET indir girersin. Biz root attık kafamız rahat ama şuanda bozuk bir şekilde duruyo dolapta.
Tuana K Femtopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Mayıs 2021 #5 Ercan Umut dedi: DNSET indir girersin. Biz root attık kafamız rahat ama şuanda bozuk bir şekilde duruyo dolapta. Genişletmek için tıkla... Knk Instagramada giriyormu??
Ercan Umut dedi: DNSET indir girersin. Biz root attık kafamız rahat ama şuanda bozuk bir şekilde duruyo dolapta. Genişletmek için tıkla... Knk Instagramada giriyormu??
berkejuan Zeptopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #6 YouTube in sorunu çözülse iyi olur.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #7 Verdikleri tablette istediğimiz şeye giremiyoruz. Ne kadar saçma, sanki okuldaki bilgisayarlar gibi.
Ercan Umut Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 405 Makaleler 3 Çözümler 3 14 Haziran 2021 #8 Tuana K dedi: Kanka ınstagramada giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Sanırım giriyorduk. 6 yıl önceydi . Pek hatırladığım söylenemez.
Tuana K dedi: Kanka ınstagramada giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Sanırım giriyorduk. 6 yıl önceydi . Pek hatırladığım söylenemez.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #9 Ercan Umut dedi: Sanırım giriyorduk. 6 yıl önceydi . Pek hatırladığım söylenemez. Genişletmek için tıkla... Tam o değil de Proxy ile girebiliyorduk sanırım.
Ercan Umut dedi: Sanırım giriyorduk. 6 yıl önceydi . Pek hatırladığım söylenemez. Genişletmek için tıkla... Tam o değil de Proxy ile girebiliyorduk sanırım.
Reichswehr Picopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 224 Yer WWII German Reich 14 Haziran 2021 #10 Sağlam bir root işinizi görecektir.