MEBS başvurum kabul edildi

hakannet55

Decapat
Kabul edilmişim ancak ben başvururken 2 yıllık istenilen bölümü elimle kendim girdim. Ancak yine de sistemden görebilirlerdi gerçekten okuduğum bölümü. Sizce alırlar mı? Çünkü ben AÖF 4 yıllık Bilişim Sistemleri okumaktayım üçüncü seneye başlıyorum. İlgili bölümlerden mezun değilim. 2 yıllık bilgisayar bölümü üniversite veya Lise istiyor ancak istediği bölümlerden mezun değilim. Maddi imkanlardan dolayı hep AÖF okudum lisede bile açıktan okudum. Şansımı denemeli miyim? Ankara'ya gidersem en azından şansımı denemiş olacagım. 500 TL'ye kadar maks masraf da çıkacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şansını dene bölümü okuyanı es geçip sana çıkmış piyango burası TÜRKİYE işe başlangıcı verip 3 ay sonra pardon deyip faiziyle ödenen maaşı geri alıp birde devleti dolandırmaktan dava açarak adamın bütün hayatını karartabiliyor. Kolluk kuvvetlerinden rütbeli birisini bul komşu tanıdık akraba fark etmez onunla durumu görüş derim başka türlü ucunda % 98 risk olan durum. Ben bile hangi okulu okuduğumu bilmiyorum gerisini sen düşün diplomada mobilya yazıyor lise katıldığım eğitim ve sertifikalarda bilgisayar mühendisliği eğitimi, sistem uzmanlığı eğitimini başarı ile bitirmiştir Aynı anda Peyzaj işi yapıyorum KPSS başvurum var ama hangi alana başvurabileceğimi bilmediğim gibi tercih yapmaya bile tırsıyorum son 17 senedir devlet kadrolarında yaşanan vukuatlar nedeni ile özel sektör deseniz o da taka tuka şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…