Q Qanatlandirir Femtopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:45 #11 mertbirsenn dedi: Alınır. Belleği Patriot viper seçebilirseniz seçin, ileride eşini alırsınız. Genişletmek için tıkla... Burak Karabal dedi: SSD KC3000, RAM Patriot, kasa VG3400s ve soğutucu da TC4 değil TC6 seç mis gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... weeha dedi: Alınır hocam anakarttan falan kısılmamış bir soğutucu çeker takılırsınız. Genişletmek için tıkla... Fiyatı hemen artmış neyse şunu buldum Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
mertbirsenn dedi: Alınır. Belleği Patriot viper seçebilirseniz seçin, ileride eşini alırsınız. Genişletmek için tıkla... Burak Karabal dedi: SSD KC3000, RAM Patriot, kasa VG3400s ve soğutucu da TC4 değil TC6 seç mis gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... weeha dedi: Alınır hocam anakarttan falan kısılmamış bir soğutucu çeker takılırsınız. Genişletmek için tıkla... Fiyatı hemen artmış neyse şunu buldum Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.174 Çözümler 57 Dün 22:49 #12 Qanatlandirir dedi: Fiyatı hemen artmış neyse şunu buldum. Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Anakart Colorful B650M-E Pro, SSD Kioxia Exceria heatsink yap. Kasayı Vento VG3400s yap. Soğutucu da lumos G6 olabilir.
Qanatlandirir dedi: Fiyatı hemen artmış neyse şunu buldum. Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Anakart Colorful B650M-E Pro, SSD Kioxia Exceria heatsink yap. Kasayı Vento VG3400s yap. Soğutucu da lumos G6 olabilir.