Arkadaşlar açıkçası biraz kafam karıştı. PC'yi sıfır olarak ilk aldığımda Windows 10 kurmak için hangisini kullanmam gerekiyor veya aynılar mı? Anakartım Gigabyte S2H olacak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar açıkçası biraz kafam karıştı. PC'yi sıfır olarak ilk aldığımda Windows 10 kurmak için hangisini kullanmam gerekiyor veya aynılar mı? Anakartım Gigabyte S2H olacak.
Anlayamadım biraz açabilir misin?Ben Media creation toolu indirip Rufus'la USB belleğe aktardım.
Media Creation Tool otomatik olarak belirlediğiniz iso dosyasını indirip rufus'un yaptığı işi yapıyor.Anlayamadım biraz açabilir misin?![]()
EvetYorumlarınız için teşekkür ediyorum anladığım kadarıyla aynı işlevdeler. USB belleği biçimlendirmeyeceğim direk sıfır alacağım ondan sonra MCT indirip oradaki adımları uygulayacağım değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.