MediaMarkt Almanya internet sitesi ile mağaza fiyatları aynı mıdır?

Wlixe

Megapat
Sosyal Tayfı
Arkadaşlar selam; birkaç tanıdığa Almanya'dan anakart, işlemci, RAM gibi ürünler getirteceğim ve bu işlemde de MediaMarkt Almanya'yı kullanmayı düşünüyorum.
Alacağım ürünlerin MediaMarkt Almanya'nın internet sitesinde yazan fiyatlarıyla MediaMarkt'ın Almanya'daki fiziksel mağazalarındaki fiyatı aynı mıdır, farklılık gösterir mi? Gösterirse bu fark aşağı yukarı ne kadar olur?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Alacağım ürünlerden bir tanesi:

MediaMarkt'ın sitesinde şöyle bir bilgi mevcut.

"Prensip olarak, online mağazadaki ve marketteki fiyatlar aynıdır. İstisnai durumlarda, çevrimiçi mağaza ile mağaza arasında fiyat senkronizasyonunda bir gecikme olursa, kısa vadeli bir fiyat farkı olabilir".

Yalnız sizin attığınız bağlantıdaki ürün Asus Shop diye bir satıcı tarafından satılmakta. Ürün mağazada varsa da fiyatı doğal olarak aynı olmayabilir diye düşünüyorum.

Yalnız sizin attığınız bağlantıdaki ürün Asus Shop diye bir satıcı tarafından satılmakta. Ürün mağazada varsa da fiyatı doğal olarak aynı olmayabilir diye düşünüyorum.
Ürün fiyatı fazla oynamadığı sürece sorun olmaz.
Evet aynı. Ben Satürn'den alışverişimi yapıyorum, orada da öyle.
MediaMarkt müşteri temsilcisine sordum ve Satürn mağazalarında Uluslararası Garanti olmuyormuş maalesef. Bu yüzden Satürn'den alamayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı