Mr_Emir Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #1 Merhaba herkese MediaMarkt mağazasından bir ürün alıp kasada MediaMarkt IBAN'ına ödeme yapılıyor mu?
NicksizDEDE Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 895 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #2 @Mr_Emir Yasa gereği belirli bir limit üzeri elden(nakit) yasak zaten bu sebepten vardır diye düşünüyorum.
@Mr_Emir Yasa gereği belirli bir limit üzeri elden(nakit) yasak zaten bu sebepten vardır diye düşünüyorum.
Mr_Emir Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #3 NicksizDEDE dedi: @Mr_Emir Yasa gereği belirli bir limit üzeri elden(nakit) yasak zaten bu sebepten vardır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... MetaMask üzerinden ödeme yapmam gerekiyor nasıl yapacağım peki bilgilendiriseniz sevinirim.
NicksizDEDE dedi: @Mr_Emir Yasa gereği belirli bir limit üzeri elden(nakit) yasak zaten bu sebepten vardır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... MetaMask üzerinden ödeme yapmam gerekiyor nasıl yapacağım peki bilgilendiriseniz sevinirim.
S Schawgen Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 891 Makaleler 1 10 Aralık 2024 #4 Mr_Emir dedi: Merhaba herkese MediaMarkt mağazasından bir ürün alıp kasada MediaMarkt IBAN'ına ödeme yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kasada oluyor mu bilmiyorumda dün internet üzerinden eft havale ile alışveriş yaptım
Mr_Emir dedi: Merhaba herkese MediaMarkt mağazasından bir ürün alıp kasada MediaMarkt IBAN'ına ödeme yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kasada oluyor mu bilmiyorumda dün internet üzerinden eft havale ile alışveriş yaptım
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.599 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #5 Nakit ödeme limiti var. 7 bin lira idi sanırım yükseltidi 30000 oldu diye duymuştum. Geri kalanı ya kart ile ya da hesabına ödeniyor.
Nakit ödeme limiti var. 7 bin lira idi sanırım yükseltidi 30000 oldu diye duymuştum. Geri kalanı ya kart ile ya da hesabına ödeniyor.
Mr_Emir Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #6 BeyazAslan dedi: Nakit ödeme limiti var. 7 bin lira idi sanırım yükseltidi 30000 oldu diye duymuştum. Geri kalanı ya kart ile ya da hesabına ödeniyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
BeyazAslan dedi: Nakit ödeme limiti var. 7 bin lira idi sanırım yükseltidi 30000 oldu diye duymuştum. Geri kalanı ya kart ile ya da hesabına ödeniyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.