MediaMarkt iPhone 13 siparişi hangi mağazadan alınabilir?

Keşke mağazadan almak yerine direk Apple.com.tr'den sipariş verseydiniz, zaten stokları olmuyor, var gibi gösterip geç geliyor.

Apple üzerinden avantajı siparişi detaylı takip edebiliyorsun çinden geliyor, müşteri hizmetleri güzel ilgileniyor, ve olası bir geri iade süreci olduğunda anında geri verebiliyorsun. 1 ay beklemen bu arada normal. Normal olmayan kısım size sipariş sürecinden detaylı bahsetmemeleri olmuş. Olsun yine de hayırlı olsun.
Valla başka bir forumda bir arkadaşın Applestore'dan 13 Pro Max siparişi ile ilgili yaşadığı korkunç sorunu görünce onların da çok bir farkı olmadığını düşünüyorum. İlk gün ön siparişler açılır açılmaz sipariş vermiş, teslim tarihi için Kasım-Aralık demişler ve hiç de ilgilenilmemiş müşteri hizmetleri tarafından. Benim en azından gidip muhattap olabileceğim fiziki bir mağaza var şuan ortada. Zaten bugün gittim ve sipariş detayıyla ilgili bir belge de aldım. Arkadaşlar Apple'ın 15 Ekim'de dağıtıma başlayacağını çok kısa sürede de mağazaya ürünün geleceğini söylediler. Artık inanmaktan başka bir çare de yok gibi görünüyor.
6 Ekim tarihinde Ankara optimum AVM MediaMarkt şubesinden iPhone 13 siparişi verdim. Siparişi verirken tahmini gelme süresi hakkında 8-9 gün denilmişti. Bugün başka bir sebeple AVM'ye uğradığımda MediaMarkt'a da gidip siparişle ilgili bilgi almak istedim. Oradaki çalışanlar bir sürü anlam veremediğim saçma şeyler söyledikten sonra siparişlerin hangi mağazalara ne zaman dağıtılacağını Apple'ın sitesinden görebileceğimi söyledi. Böyle bir şey var mı? Varsa nereden görebilirim?
Edit: Bugün arayarak telefonumun geldiğini söylediler. 14 Ekim 2021 tarihinde siparişimden 8 gün sonra cihazımı teslim aldım. Bu kadar bilgi karmaşasının ortasında telefonumu söyledikleri ilk tarihte teslim etmeyi başardılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleme:
5 ekim de 13 pro siparişi geçtim ve 16 kasım oldu telefon halen gelmedi mediamarktan kimle konuşursam konuşayım, bir allahım kulu bir şey demiyor. 🤦🏻
 
Hocam şu an hiçbir yerde stok yok. Çok nadir teknoloji siteleri 1 2 tane stok koyuyor geceleri. Ben gece 3'te 1 stok kalmıştı öyle aldım. İlk başta Apple ile iletişime geçtiğimde onlar en az 1 aya gelecek dediler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı