MediaMarkt muadil ürün kabul edilmedi

• Konuyu başlatan Fowder
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 671
Hala bekliyorum malesef. Uzun bir süre çok kalitesiz bir kulaklık kullanıyordum. Daha yeni bir kulaklık aldım. Yazın süreç tamamlanır diye düşünüyorum.
Şikayet sitesine yazdınız mı acaba? Benzer bir durumdaki biri oraya yazarak sorunu çözmüş. Benim garantim, servisin karar verdiği gün sona erdi. Şikayet sitesinden geri dönüş bekliyorum, eğer olmazsa ben de başvuracağım. O kadar uzarsa sorun olur mu ki. Sürecin bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum.

Şikayet sitesine yazdınız mı acaba? Benzer bir durumdaki biri oraya yazarak sorunu çözmüş. Benim garantim, servisin karar verdiği gün sona erdi. Şikayet sitesinden geri dönüş bekliyorum, eğer olmazsa ben de başvuracağım. O kadar uzarsa sorun olur mu ki. Sürecin bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum.

Şikayet sitesine yazmadım çünkü benim kulaklığımdaki sorun zaten eylül ayından itibaren var. Eylül ayında garantiye gitmişti. Ancak MediaMarkt beni aylarca oyaladı ve firmadan muadil ürün istediklerini bizim beklememiz gerektiğini söyleyip durdular. En sonunda MediaMarkt'tan bir sonuca varılamayacağını anladığımda direk hakem heyetine başvurdum. MediaMarkt'la tekrar uğraşmak istemediğimden şikayet sitesine de yazmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı