- Makaleler
- 3
THH'ye verin. 3 ay sonra istediğiniz muadil kulaklığı talep edebilirsiniz. Muadil yoksa mislini vermek zorundalar.
Evet şimdi mail kutumdan baktım satın aldığım vakit e-fatura gönderilmiş çok teşekkürler.
Bugün başvurdum.Ne yaptınız hocam, tüketici hakem heyetine başvurdunuz mu?
Sonuç ne oldu hocam bende aynı durumdan muzdaribim.Bugün başvurdum.
Hala bekliyorum malesef. Uzun bir süre çok kalitesiz bir kulaklık kullanıyordum. Daha yeni bir kulaklık aldım. Yazın süreç tamamlanır diye düşünüyorum.Sonuç ne oldu hocam bende aynı durumdan muzdaribim.
Şikayet sitesine yazdınız mı acaba? Benzer bir durumdaki biri oraya yazarak sorunu çözmüş. Benim garantim, servisin karar verdiği gün sona erdi. Şikayet sitesinden geri dönüş bekliyorum, eğer olmazsa ben de başvuracağım. O kadar uzarsa sorun olur mu ki. Sürecin bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum.Hala bekliyorum malesef. Uzun bir süre çok kalitesiz bir kulaklık kullanıyordum. Daha yeni bir kulaklık aldım. Yazın süreç tamamlanır diye düşünüyorum.
Şikayet sitesine yazdınız mı acaba? Benzer bir durumdaki biri oraya yazarak sorunu çözmüş. Benim garantim, servisin karar verdiği gün sona erdi. Şikayet sitesinden geri dönüş bekliyorum, eğer olmazsa ben de başvuracağım. O kadar uzarsa sorun olur mu ki. Sürecin bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.