C Chedlyy Decapat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #1 Daha az önce MediaMarkt'tan aldığım kulaklık teslim edildi gözüküyor. Sizce kargom gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2022
M Mrboot Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #2 Kargo şubesini arayıp sorabilirsiniz.
İFenomeno Decapat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 144 Yer İstanbul / Zeytinburnu ♥ Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Druckerpresse 13 Temmuz 2022 #3 Kargon teslim edilmiş sen buraya yazmayı bırak da şubeyi ara hemen
C Chedlyy Decapat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #4 İFenomeno dedi: Kargon teslim edilmiş sen buraya yazmayı bırak da şubeyi ara hemen Genişletmek için tıkla... Kargom nasıl teslim edilsin? Adresim doğru. Daha kargoya verilmedi. İnegöl de yaşıyorum ve burda mağaza yok. Teslim edilmesi imkansız. İnşallah öyledir. Mrboot dedi: Kargo şubesini arayıp sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Takip numaram yazmıyor. Hangi kargo olduğunu bilmiyorum. Düzeldi arkadaşlar. Kargoya verildi gözüküyor. Ürün Online depoda kalmadığı için mağaza deposundan göndereceklermiş. O yüzden teslim edildi yazıyor. Son düzenleme: 14 Temmuz 2022
İFenomeno dedi: Kargon teslim edilmiş sen buraya yazmayı bırak da şubeyi ara hemen Genişletmek için tıkla... Kargom nasıl teslim edilsin? Adresim doğru. Daha kargoya verilmedi. İnegöl de yaşıyorum ve burda mağaza yok. Teslim edilmesi imkansız. İnşallah öyledir. Mrboot dedi: Kargo şubesini arayıp sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Takip numaram yazmıyor. Hangi kargo olduğunu bilmiyorum. Düzeldi arkadaşlar. Kargoya verildi gözüküyor. Ürün Online depoda kalmadığı için mağaza deposundan göndereceklermiş. O yüzden teslim edildi yazıyor.