MediaMarkt vs Vatan

Ahmet5550

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anneme acil telefon bakıyorduk, Realme C2 adlı telefonda karar kıldık. Vatan ve Media Markt'da var. Sanırım Vatan UPS Kargo, Media Markt ise Aras Kargo'yu kullanıyor. Bu aralar UPS ile ilgili sıkıntı var sanırsam. Hangisi daha iyi olur? Aras bulunduğum yerde işini yapan firma. UPS hakkında bilgim yok.

Mediamarkt bu sıralar meşhur bir su şişesi şikayetiyle anılıyor. Bence Vatan'ı tercih et 🤣

Veya tam tersi bu şikayet şu sıralar meşhurken daha dikkatlilerdir şimdi. Mediamarkt daha hassas ve hızlı davranabilir. Bilemedim şimdi.

Demin beni kayınpeder aradı. Mediamarta gitmiş i11 almaya. Yeşili varmış Vatan iyimidir dedi şimdi aradı :D bende iyidir dedim oradan alacakmış. Bencede vatan iyidir.

İki yerdende alış-veriş yaptım. İkisinin gönderdikleri kargolarda hiç bir sorun yaşamadım. Sizin orada en iyi hangi kargoysa ona göre alın bence. Sonra kargoda telefon çalınmaları %1'de olsa oluyor.

Aras Kargo şubesi varsa bulunduğunuz yerin yakınlarında MediaMarkt tan almanız mantıklı olur. Arada sırada kurye dağıtımına vermiyorlar o yüzden sizin gidip almanız gerekebilir.

Mediamarkt bu sıralar meşhur bir su şişesi şikayetiyle anılıyor. Bence Vatan'ı tercih et 🤣

Konu dışı ama ben orada mediamarkt'ın parmağı olduğunu sanmıyorum kargoda çalındığını düşünüyorum.

Anneme acil telefon bakıyorduk, Realme C2 adlı telefonda karar kıldık. Vatan ve Media Markt'da var. Sanırım Vatan UPS Kargo, Media Markt ise Aras Kargo'yu kullanıyor. Bu aralar UPS ile ilgili sıkıntı var sanırsam. Hangisi daha iyi olur? Aras bulunduğum yerde işini yapan firma. UPS hakkında bilgim yok.

Dostum ben şu ana dek bir çok eşyamı Vatan'dan aldım. Hatta şöyle söylemeliyim ki; Benim ekran kartı siparişim onaylanma aşamasındaydı aradan 1 hafta geçti onaylamadılar. Ben sosyal medyadan ulaştım adamlara sipariş numaramı istediler verdim ve bana anında geri dönüş yaptılar. Ekran kartım stokta yokmuş ertesi gün ekran kartımı gönderdiler. UPS kargodan da şüphen olmasın ben bu zamana kadar ne aldıysam UPS getirdi ve hiçbir problem yaşamadım. Mediamarkt'ı bilemem müşteri hizmetleri vs nasıl o yüzden onlara bir şey demeyeceğim. Ama Vatan bilgisayar işini iyi yapıyor. Şu da var mesela ben klavye sipariş etmiştim sonradan siparişim iptal ettim 2 gün içerisinde paramı geri iade ettiler. Bu konularda kafan karışmasın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı