MediaMarkt Xbox gamepad servis süreci nasıl işler?

codzei

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 10100F - GTX 1660 Super - 2x8 3200MHz - 1TB
ASUS 24" 180Hz IPS - ASUS 24" 165Hz VA
AKKO 5075B ST - Scyrox V6 8K
Meslek
Fullstack Yazılımcı
Selamlar, daha alalı 9 ay olmuş ve MediaMarkt'tan aldığım bir 9. nesil Xbox gamepad var. B tuşu bazen içe göçüyor, takılıyor ve gıcırdama hissi veriyor ve bu uzun sürede çok rahatsız edici.
"Onarım siparişi" adı altında Microsoft sitesinde bir işlem başlattım Microsoft'tan ve onayladılar. Fakat 2.5 hafta geçmesine rağmen ne bir kargo kodu verdiler, ne de bir kargocu gönderdiler. Ne yapmalıyım?

Outlook'una UPS kargoyoya ıletecegin kargo kodu geliyor. Direkt sıfır cihaz alacaksın zaten. UPS ara kurye talep et. O kodu kargoya yaz sadece teslim et olay bu. Yaklaşık 4 kere sıfır cihaz aldım ben.

Microsoft desteğe başvurun onlar ilgilenirler.

Outlook'una UPS kargoyoya ıletecegin kargo kodu geliyor. Direkt sıfır cihaz alacaksın zaten. UPS ara kurye talep et. O kodu kargoya yaz sadece teslim et olay bu. Yaklaşık 4 kere sıfır cihaz aldım ben.
Evet outlook da gördüm şimdi herşeyi, gönderim etiketinizi yazdırın diyor bir de. Neyden bahsediyor tam olarak linke tıklayınca konuyu açarken attığım resmin oduğu yere atıyor.

204le baslayan numaradan bahsediyor. O numarayı kargo üstüne yazın bir kagıtla ve UPS kurye cağırın. Kod yeterli teslimat sırasında.

204le baslayan numaradan bahsediyor. O numarayı kargo üstüne yazın bir kagıtla ve UPS kurye cağırın. Kod yeterli teslimat sırasında.
Hocam peki kutusuna gerek var mı? Yoksa patpat naylona sıkıca sarıp bantlasam yetermi?

Kutudan yüzde yüz emin değilim ama içinde bulunan garanti belgesi gerekir. Ben kutulu bir şekilde gönderdim hep ve 1 hafta dolmadan sonuç aldım.
Hocam bugün arayabildim ama neleri tuşlarsam tuşlayayım bir türlü sonuça ulaşamadım her türlü beni internetten form doldurup kayıt açmaya yönlendiriyorlar.
Form da şu şekilde;

Tamam bu şekilde de olur. Doldurun formu, ödeme şeklini alıcı ödemeli seçin. Kod isterse xboxtan verilen kodu yazarsınız. Size sms ile bilgi verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…