Abartma hocam, özel günlerde veya kendi yıldönümlerinde vesaire yapıyorlar. Azını çoğunu bilmem ama indirim oluyor.O gibi yerlerde indirim olmaz bindirim olur. 50'lik ürünü 60 gibi gösterip 50'ye düşürüp indirim yaptık derler.
Abartma hocam, özel günlerde veya kendi yıldönümlerinde vesaire yapıyorlar. Azını çoğunu bilmem ama indirim oluyor.
Hocam pahalı biliyorum ama babamda İnternete güvenmiyor birşey falan olunca kargo ile uğraşmak istemez kendi götürüp kendi verir servise diyelim bakım yaptırcaz serviste kargo işleriyle uğraşmayı sevmez yetkili servis yerini bulup gitsek kabul ederlerml bilmiyorum.O gibi yerlerde indirim olmaz bindirim olur. 50'lik ürünü 60 gibi gösterip 50'ye düşürüp indirim yaptık derler.
Hocam pahalı biliyorum ama babamda İnternete güvenmiyor bir şey falan olunca kargo ile uğraşmak istemez kendi götürüp kendi verir servise diyelim bakım yaptırcaz serviste kargo işleriyle uğraşmayı sevmez yetkili servis yerini bulup gitsek kabul ederlerml bilmiyorum.
@YüzbaşıJohnPrice
Babana de ki. İnternet ile elden almanın hiçbir farkı yok o elden aldığın yerdeki aynı cihazı çok daha ucuza kargoyla ayağına kadar getirdiklerini düşün. Hem ayağına geliyor aynı ürün hem de kazık yememiş oluyorsun. Göz göze göre kazık yemek kimse istemez sonuçta para ağaçtan toplanmıyor. İnternette güvenilir yerlerden aldığın sürece sorun olmaz. İlk 14 gün koşulsuz iade hakkı var zaten.
Babana de ki. İnternet ile elden almanın hiçbir farkı yok o elden aldığın yerdeki aynı cihazı çok daha ucuza kargoyla ayağına kadar getirdiklerini düşün. Hem ayağına geliyor aynı ürün hem de kazık yememiş oluyorsun. Göz göze göre kazık yemek kimse istemez sonuçta para ağaçtan toplanmıyor. İnternette güvenilir yerlerden aldığın sürece sorun olmaz. İlk 14 gün koşulsuz iade hakkı var zaten.
İnternetten hiç almadım içinde garanti belgesi çıkar mı bilmiyorum çıkar herhalde 2020 de bana laptop aldı Casper medimarktan oda teşhirdi herhalde çok bozuldu babam artık o ismi duymaktan bıktı bende o zamanlar anlamıyorum şimdi anlıyorum bayağı oda böyle laptopa bakım falan yaptırmaz bir şey olur diye internetten alalım dedim alacağımız zaman orada daha ucuz dedim kuzenimde 20 yaşında oda öyle dedi arkadaşlarımda oradan alıyor sorun çıkmıyor dedi oda Monster al dedi oda üniversite için Monster Huma aldı gayet memnun biliyorum herkesin monstera karşı ön yargısı var oda bakıma para vermessin hep ücretsiz diyor kafam karıştı.
O iade hakkı kalktı ya da kalkacak bu arada. Emin değilim henüz kalkıp kalkmadığından.Babana de ki. İnternet ile elden almanın hiçbir farkı yok o elden aldığın yerdeki aynı cihazı çok daha ucuza kargoyla ayağına kadar getirdiklerini düşün. Hem ayağına geliyor aynı ürün hem de kazık yememiş oluyorsun. Göz göze göre kazık yemek kimse istemez sonuçta para ağaçtan toplanmıyor. İnternette güvenilir yerlerden aldığın sürece sorun olmaz. İlk 14 gün koşulsuz iade hakkı var zaten.
Hocam o zamana kadar 5000 serisi laptop en düşük ne kadar olur internette ?Monstera ön yargı olması çok normal ve haklı bir ön yargı çünkü Monster gerçekten teneke laptoplar satıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.