MediaMarkt'ta TWS Kulaklik İade İşlemi

453987

Decapat
Merhaba, MediaMarkt'dan Jabra Elite Active 75t ürününü aldım. 2 kez değişim oldu. Sorun kronikmiş. Dip ses var. Bunun için Kocaeli'nde bulunan teknik servise e-posta yoluyla yazdım. Ürünün ayıbını yazdım ve bu konu hakkında iade veya üst modeli bedel ödemeksizin istiyorum dedim. Aksi taktirde 6502 sayılı tüketici kanununa dayanarak dava açacağımı söyledim. İade işlemi yapılabilir dedi. Kargoya vermemi söyledi kargo kodu vererek. Ben de en iyisi MediaMarkt'a vereyim dedim. Henüz gitmedim bir sorayım dedim. Bu ürün müzik ile alakalı bir ürün dip ses duymak kötü bir şey. Buna 1100 TL para verdim. Yazık yani emeğe vs. Ben bir konuyu okudum. Hijyen kuralları gereği iade yokmuş. Bunu sürekli verip yeni ürün almaktan sıkıldım. Oradaki tüm kulaklikları deneyeceğim herhalde. Daha 21 ay garantisi bulunuyor. Tartışmaya girip kavga etmeden çözmek istiyorum. Çözüm olarak ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…