MediaMarkt'tan outlet ürün alışverişi

1 gün kullandım SSD gelmeden önce gayet hoştu ekranı falan her şey 10 numara, ama SSD taktıktan sonra böyle bir durum olması çok canımı sıktı yarın kesin bilgi vereceklerini söylediler umarım ciddi bir durum yoktur.
Yeni SSD neden aldın ki? Ben o kısmı kaçırdım sanırım
 
Yeni SSD neden aldın ki? Ben o kısmı kaçırdım sanırım.

1TB vardı boş slota 1TB daha aldım bana yetmiyor 1TB.
Alt tarafı basit bir şekilde SSD taktım. Aradım garanti kapsamında anakart değişecek dediler bir şey anlamadım vallahi normal SSD yani ne sorun çıkarmış olabilir?
 
Son düzenleme:
Benim kartta 100 TL chip para vardı Samsung 970 EVO Plus 1700 gibi bir fiyata denk geldi 2 gün sonra 2100 TL oldu, imkanın varsa al yoksa fiyatlar hep yükseliyor biliyorsun.
Vallahi laptop taksitini zor ödüyorum şu anda :D Bu bitsin de sonrasında alacağım düşünüyorum ben de. Kasım gibi fiyatlar artmazsa alacağım bir tane 🤣 3TB disk var doldu zaten.

Sırf 1TB foto video yedeğim var 2003'den beri olan. Dizi film yedeklerdim eskiden ama onların çoğunu sildim sadece marvel sinamatik evren var onu silmeye kıyamıyorum 500GB o tutuyor neredeyse :D

1TB SSDHDD hibrit var 2.5" ama onda da tabi ana yedek diskin yedeği var. Zamanında koca arşivi silip zor geri getirdiğim için artık en az 2 yedekli çalışıyorum. Ha çok değerli şeyler mi değil elbette ama manevi olarak değeri var.

Zaten bir oyun kursan artık nerden baksan en az 50GB gidiyor. Laptoplarda 2TB diskler normal artık. 512GBlık modeller uygun fiyatlı değilse tercih edilmemeli bile bence.
 
Vallahi laptop taksitini zor ödüyorum şu anda :D bu bitsin de sonrasında alacağım düşünüyorum ben de. Kasım gibi fiyatlar artmazsa alacağım bir tane 🤣 3TB disk var doldu zaten.

Sırf 1TB fotoğraf video yedeğim var 2003'den beri olan. Dizi film yedeklerdim eskiden ama onların çoğunu sildim sadece Marvel sinamatik evren var onu silmeye kıyamıyorum 500GB o tutuyor neredeyse :D

1TB ssdhdd hibrit var 2.5" ama onda da tabii ana yedek diskin yedeği var. Zamanında koca arşivi silip zor geri getirdiğim için artık en az 2 yedekli çalışıyorum. Ha çok değerli şeyler mi değil elbette ama manevi olarak değeri var.

Zaten bir oyun kursan artık nereden baksan en az 50GB gidiyor. Laptoplarda 2TB diskler normal artık. 512 GB'lık modeller uygun fiyatlı değilse tercih edilmemeli bile bence.

2+1 toplamda 3TB HDD var bende de onlarda Full dolu yetmiyor vallahi 1TB SSD aldım ya diyorum keşke 2 falan alsaydım. :D
 
Hayırlı olsun :) ben olsam heyecandan duramazdım.

Teşekkür ederim hocam fakat artık heyecanı pek kalmadı ürün geldi 1 gün sonra SSD takarken bir sorun yaşandı servise gönderdim. Anakart değiştirildi servisten de dün geldi şimdilik bir sorun yok umarım da bir daha böyle bir sorun olmaz. :D
 

Geri
Yukarı