Medipol diş okunur mu?

AhmetSdS

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar, sayısalda 64K sıralama yaptım ve dişi zorlamak istiyorum da, acaba medipol diş yazılır mı? Yüzde 25 burslu bir şekilde İngilizce yazmayı düşünüyorum. İnternete biraz bakınca olumsuz düşüncelerin daha çok olduğunu gördüm ama güncel bilgi almak istedim. Eğer başka bir üniversite öneriniz varsa da diş için, çok memnun olurum.

İyi akşamlar arkadaşlar, sayısalda 64K sıralama yaptım ve dişi zorlamak istiyorum da, acaba medipol diş yazılır mı? Yüzde 25 burslu bir şekilde İngilizce yazmayı düşünüyorum. İnternete biraz bakınca olumsuz düşüncelerin daha çok olduğunu gördüm ama güncel bilgi almak istedim. Eğer başka bir üniversite öneriniz varsa da diş için, çok memnun olurum.

Ek olarak eklemek istiyorum ilk sınıfta iyice çalışıp yatay geçiş ile iyi bir devlet üniversitesine gitmeyi de düşünüyorum.

Son düzenleme:
Diş bölüm olarak güzelde özel üniversiteler genel olarak ticarethane olduğu için çok fazla para ödersiniz...

Tavsiyem her zaman devlet okullarıdır..
Evet tavsiyemiz devlet okulları, özel üniveristelerin de "çoğu" ticarethane haklısınız.

Diş bölüm olarak güzelde özel üniversiteler genel olarak ticarethane olduğu için çok fazla para ödersiniz...

Tavsiyem her zaman devlet okullarıdır.

Haklısınız hocam ama devlet gelmiyor o yüzden sormak istedim zaten ayrıca özelde 1 sene idare edip yatay geçiş denemek mantıklı mıdır sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı