S SeaLen Ziyaretçi 26 Kasım 2014 #1 Sayın arkadaşlar, mega.co.nz upload sitesinden dosya indirmiştim. İndirme tamamlandı, ancak indirilen dosyayı bulamıyorum her zaman indirdiği dosyada yok. Bilgisayarda genel tarama yaptırdım dosyaya ulaşamadım.
Sayın arkadaşlar, mega.co.nz upload sitesinden dosya indirmiştim. İndirme tamamlandı, ancak indirilen dosyayı bulamıyorum her zaman indirdiği dosyada yok. Bilgisayarda genel tarama yaptırdım dosyaya ulaşamadım.
exper123 Megapat Katılım 5 Aralık 2013 Mesajlar 580 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2014 #2 İndirme tamamlandıktan sonra dosyayı kaydet ekranı açılması lazım. O ekrandan dosyayı kaydetmediyseniz dosya bilgisayarınıza gelmez. Bir başka ihtimalde crackli bir dosya indirdiyseniz anti-virüs programı devreye girmiş olabilir.
İndirme tamamlandıktan sonra dosyayı kaydet ekranı açılması lazım. O ekrandan dosyayı kaydetmediyseniz dosya bilgisayarınıza gelmez. Bir başka ihtimalde crackli bir dosya indirdiyseniz anti-virüs programı devreye girmiş olabilir.
S SeaLen Ziyaretçi 26 Kasım 2014 #3 MEGAsync programını kullanmaktayım. Deneme amaçlı bir resim dosyası indirdim onu bile o dizine atmıyor. @Recep Baltaş @NorthernsKnight Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2014
MEGAsync programını kullanmaktayım. Deneme amaçlı bir resim dosyası indirdim onu bile o dizine atmıyor. @Recep Baltaş @NorthernsKnight