Mega sitesinde "IP adresiniz yetkililere verildi" diye bir sonuç çıktı

Yanlış bilgilendirme yapmayın mega.io resmi sitedir. Sorunuza gelecek olursak muhtemelen bir şey olmayacaktır. Muhtemelen o dosyayı yükleyen kişi için çıkıyordur o uyarı. Yine de aşırı bir içerikse çocuk p... gibi o zaman bir ihtimal sizin IP'nizde paylaşılmış olabilir. Hiç sanmasam da polis sizle iletişime geçerse durumu izah edip hangi sitede gördüğünüzü belirtebilirsiniz.
Şimdi bakınca farkettim hocam .io oldugunu kusura bakmayın tekrar .com sanıyordum ben
 
Yanlış bilgilendirme yapmayın mega. IO resmi sitedir. Sorunuza gelecek olursak muhtemelen bir şey olmayacaktır. Muhtemelen o dosyayı yükleyen kişi için çıkıyordur o uyarı. Yine de aşırı bir içerikse çocuk p... Gibi o zaman bir ihtimal sizin IP'niz de paylaşılmış olabilir. Hiç sanmasam da polis sizle iletişime geçerse durumu izah edip hangi sitede gördüğünüzü belirtebilirsiniz.

Haklısınız şimdi gördüm orijinal site domaini IO'ymuş ama koskoca mega bu arkadaşla uğraşacak değil dediğim gibi bu site değil bence arkadaş geçmişden site URL'sine baksın girdiği.
 
Hocam ama yetkililere verildi dedi. Engel olamıyorum kendime başım falan dönmeye başladı. Ne olur yardım edin hocam hapse mi gireceğim ben?
Hayır hocam bir link için hapse giremezsiniz. Zaten IP dediğiniz şey sürekli değişiyor modemi açıp kapatın biter. Bundan sonra bir linke tıklamadan önce virustotalde tarayın.
 
Hocam biraz baktım gerçekten meganın kendi sitesi. Kafayı yiyeceğim cidden ya ne yapacağımı bilmiyorum.

Hocam ya gelip beni evimden alırlarsa daha sonra karakolda derlerse sen bu linke girmişsin hapse atıyoruz diye. Baktığımda dosyanın sahibi de hala kanalda paylaşımlar yapıyor. Sadece mega hesabı kapatılmış.

Reis öyle bir şey olsa ilk olarak +18 video izleyenlerin fişini çekerler problem yoko sitelerede girmek suç ve illegal. evdeki internetin markası nedir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı