Arkadaşlar 4 adet araba arasında kaldım. 1. Megane 2024-25 model cam tavanlı 2. Omeda 5 2024, 3. TOGG, 4. Taigo 2024. sizce bu 4 araçtan hangisini almak daha mantıklı olur? Hepsinin fiyat bandı neredeyse aynı.
Renault 2023-2024 itibarıyla Megane'ın üretimini karsan otobüs fabrikalarına devretti. Üretim artık Renault tarafından yapılmıyor. Haliyle montaj sorunları, kronik TRIM (plastik) sesleri mevcut.
Kaliteden ödün vermeyin ve Megane'ı tercih etmeyin.
Megane yerine alternatif olarak Octavia 1.5mhev veya 1.5etec tercih edilebilir.
Taigo yerine Skoda kamiq.
TOGG yerine Tesla.
TOGG uzun menzil mi? Eger uzun menzilse kesinlikle TOGG, onun disinda Omoda 5 veya Taigo.Arkadaşlar 4 adet araba arasında kaldım. 1. Megane 2024-25 model cam tavanlı 2. Omeda 5 2024, 3. TOGG, 4. Taigo 2024. sizce bu 4 araçtan hangisini almak daha mantıklı olur? Hepsinin fiyat bandı neredeyse aynı.
TOGG uzun menzil mi? Eger uzun menzilse kesinlikle TOGG, onun disinda omoda 5 veya taigo.
Siz bilirsiniz, Omoda da basarili.TOGG kronik sorunlardan dolayı vazgeçtim gibi şu an omeda 5 daha ilgi çekiyor gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.