Meizu Play Store indirme yapmıyor

Birkaç gün önce Meizu M5 note 32 GB aldım. Meizu cihazlarda play store sorunu olduğunu biliyordum zaten ama bende farklı bir sorun daha çıktı. Google play store hiçbir uygulama indiremiyorum. '' İndirme Bekleniyor '' diyor ve asla indirme yapmıyor. Arkaplanda indirilen ya da güncellenen herhangi bir uygulama yok. Meizu app store dan kaç defa Google play silip yükledim. Olmadı Google dan APK olarak yükledim. Olmadı uygulama yöneticisinden play store ve play store hizmetlerinin ön belleğini, verilerini temizledim. Olmadı telefonu sıfırladım, bu sefer meizu app store dan Google installer ile kurulum yapmayı denedim. Bir iki defa indirme yapıyor sonra yine indirme bekleniyor hatası vermeye başlıyor. Artık çıldırmak üzereyim. Bilen birisi bir çözüm sunabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyeceğim, teşekkürler.

Denedim, olmuyor. Hiçbir yöntem işe yaramadı. Tekrar sıfırladım dil İngilizce deniyorum birkaç gündür de dili İngilizce yapmadan önce de olmuştu, Google sunucularıyla iletişimde bir sorun oluştu diyor. Lütfen yardım edecek birisi yok mu? Çıldırmak üzereyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…