Daha fazla
Yakın zamanda eski mekanik klavyem bozuldu. Normal klavye de kullandım ama mekanikle fark hissetmedim. Razer Cynosa Lite almayı düşünüyorum bu fiyata da Rampage mekanik klavye var. Sizce mekanik olması önemli mi?
Ben olsam Blue Switch almazdım.
Çünkü hem çok ses çıkarıyor ve oyun için üretilmiş Switch'lerden değil.
Ben daha çok otemu Red Switch ve bilek destekli olmasını tercih ederim.
Ben şu klavyeyi tercih ederim:
GamePower Ogre Raınbow Kırmızı Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi
GamePower Ogre Raınbow Kırmızı Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!
He hem daha ucuz fiyatlı olup Rainbow olmasını istersende bu olabilir:
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Rampage gibi çöp bir markanın ürünlerini almayın önermeyin.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
![]()
Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Redragon Usas K553 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi
RGB aydınlatma, Blue Switchlerwww.qp.com.tr
Bu modellere bakın.![]()
Redragon K552 Kumara Red Switch TKL Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Neden Rampage gibi çöp markalar alınmaz diyorum kalitesiz fason mal kullanıyorlar, çakma switchler vs. ayrıca yeni çıkan KB-R211 fortek markasının bir klavyesi iken KB-R210 ise aula L2098 adlı klavyenin marka basılmış halidir.
Şu anda Rampage kulaklık kullanmaktayım 5 kere servise yolladım çözüm bulmadılar 2 senedir sürünüyorum.
Ben şu mekanik klavyeyi kullanıyorum hem Red Switch hem de deri bilek destekli.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.