Mekanik klavye önemli mi?

Yakın zamanda eski mekanik klavyem bozuldu. Normal klavye de kullandım ama mekanikle fark hissetmedim. Razer Cynosa Lite almayı düşünüyorum bu fiyata da Rampage mekanik klavye var. Sizce mekanik olması önemli mi?

Ben olsam Blue Switch almazdım.
Çünkü hem çok ses çıkarıyor ve oyun için üretilmiş Switch'lerden değil.
Ben daha çok otemu Red Switch ve bilek destekli olmasını tercih ederim.

Ben şu klavyeyi tercih ederim:

He hem daha ucuz fiyatlı olup Rainbow olmasını istersende bu olabilir:

Rampage gibi çöp bir markanın ürünlerini almayın önermeyin.

Bu modellere bakın.

Neden Rampage gibi çöp markalar alınmaz diyorum kalitesiz fason mal kullanıyorlar, çakma switchler vs. ayrıca yeni çıkan KB-R211 fortek markasının bir klavyesi iken KB-R210 ise aula L2098 adlı klavyenin marka basılmış halidir.

Şu anda Rampage kulaklık kullanmaktayım 5 kere servise yolladım çözüm bulmadılar 2 senedir sürünüyorum.

Ben şu mekanik klavyeyi kullanıyorum hem Red Switch hem de deri bilek destekli.

Ben olsam Blue Switch almazdım.
Çünkü hem çok ses çıkarıyor ve oyun için üretilmiş Switch'lerden değil.
Ben daha çok otemu Red Switch ve bilek destekli olmasını tercih ederim.

Ben şu klavyeyi tercih ederim:

He hem daha ucuz fiyatlı olup Rainbow olmasını istersende bu olabilir:

Hem konuyu hortlatıp hem de kötü ürün öneriyorsunuz.

Kaliteli bir markanın kesinlikle en düşük ürününü alma o büyük markalar çok fazla vergi veriyor reklam yapıyor iş ve benzeri şeyler içinde daha pahalıya patlıyor yüksek kaliteli bir markananın aynı kalitedeki şeyi rampage kadar ucuza satma ihtimali yok.Rampage alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı