900 TL Red Switch klavye önerisi

IsBestOnLy

Centipat
Katılım
11 Aralık 2019
Mesajlar
391
Çözümler
1
Merhaba Cooler Master CK350 Red Switch klavye kullanıyordum Outemu Switch'li 5 6 ay sonra tuşları basmama başladı 4 5 tane tuşu, ben de garantiye gönderdim 1 ay kadar bekledim en sonunda iade ettiler. Şimdi üstüne koyup daha kaliteli bir klavye almak istiyorum ama enter büyük, Shift küçük olmalı ve büyük klavye olsun istemiyorum. Yani CK350 tarzında maksimum 900 TL bütçeli bana bir klavye önerebilir misiniz Red Switch olmak şartıyla?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RGB şart değilse.


Şartsa.


Bütçe artarsa.

 
RGB şart değilse.


Şartsa.


Bütçe artarsa.

sanırım aralarında sadece bu büyük enterli https://www.itopya.com/corsair-k68-...acde44c9b8d-1627661597-0-gqNtZGzNAg2jcnBszQhi
bunun RGB olan modeli varmı?
https://www.itopya.com/logitech-g-g512-gx-brown-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/ bu tarz modelde yokmu?
 


veya Cherry Viola Switch


K68'in tek eksisi sadece kırmızı olması onun dışında taş gibi klavye.
 

veya Cherry Viola Switch


K68'in tek eksisi sadece kırmızı olması onun dışında taş gibi klavye.
K68 hoşuma gitti çünkü enter büyük shift küçük ya tek kırmızı olması çokta önemli değil önceki klavyem RGB'di tek renk kullanıyordum bu Logitech G512 Brown veya ROMER-G ler nasıl?
Aslında aradığım klavye tipi bu şekilde TTC switch nasıl bilmiyorum ve gerçekten önceden coolermaster kullandığım ve pişman olduğum için tekrar almak istemiyorum.
 
Son düzenleme:
Romer-G kötü. Çift tıklama sorunlarıyla meşhurlar. G512'de GX Brown var ama bence Cherry MX Switchler varken alınmaz. TTC Switchler hakkında çok bilgim yok.
 
Son düzenleme:
Romer-G kötü. Çift tıklama sorunlarıyla meşhurlar. G512'de GX Brown var ama bence Cherry MX Switchler varken alınmaz .
İşte Outemu vardı CK 350 Red switchte 5 6 ayda çift tıklama basmama sorunları vardı bir çok tuşta Cherry MX geçince farkı hissedebilirmiyim bu sorun yaşarmıyım K68 de biraz büyük logitech ve ck 350 ye göre ama.
 

Geri
Yukarı