Mekanik klavye önerisi

Red Switch istersen bu var. 2 yıla yakın kullanmaktayım memnunum. Switch'leri Outemu'dur ABS sınıf plastikten üretilmiştir, alt yüzeyi metaldir.

Hocam arkadaş fiyat olarak 350 ve altı güzel olur demişte sizin öneriniz uçuk gibi. Arkadaşın belirttiği fiyatta düzgün bir mekanik klavye bulunmaz ya 2. el ya da tipi güzel membran klavye.

Hocam piyasayi.

Red Switch istersen bu var. 2 yıla yakın kullanmaktayım memnunum. Switch'leri Outemu'dur abs sınıf plastikten üretilmiştir, alt yüzeyi metaldir.

Bilmiyorum ama bu pahalı geldi belki hepsi böyledir ilk kez bakıyorum öyleyse kusura bakmayın.

Hocam çok zor bu bütçede mekanik güzel bir şey bulmak. Maalesef mekaniklerin piyasası böyle. Attığıma bütçe yükseltirseniz onu düşünebilirsiniz.

Teşekkürler sizinkine bakacağım.

Hocam çok zor bu bütçede mekanik güzel bir şey bulmak. Maalesef mekaniklerin piyasası böyle. Attığıma bütçe yükseltirseniz onu düşünebilirsiniz.

Bir de benim bilgisayarım laptop aslında oyun oynamak laptopun klavyesinden zor olur klavye al dediler veya bozulabilir klavyen dediler sizce gerek var mı?

Teşekkürler sizinkine bakacağım.

Bir de benim bilgisayarım laptop aslında oyun oynamak laptopun klavyesinden zor olur klavye al dediler veya bozulabilir klavyen dediler sizce gerek var mı?

Yani hocam bilgisayar klavyesinde kullanılan malzeme çok kötü değil ise sizi düzgün bir mekanik klavye alacak parayı biriktirene kadar taşır sonrasında siz de alırsınız.

Membran da ne önerirsiniz?
Bjrde farkı nedir de bana mekanik önerildi

Hocam gerçek mekanik klavyelerde her tuşun ayrı bir anahtarı olur bu da oyunlarda ghosting in önüne membranlara göre daha çok geçer. Membranda tüm tuşlar tek bir sisteme bağlıdır ucuz olanlarında ghosting olayı fazla olur.( Ghosting Aynı anda birden çok tuşa basma olayı) Daha birçok farkları var ama genel olayı bu. Eğer bütçeniz yoksa ucuza kaçmayın derim. Biriktirip daha iyisini almayı düşünün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı