Mekanik klavye önerisi

Bütçe
2000 YTL

Xqoar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir klavye alacağım. Genelde FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum ve bunun için klavye önerisi isteyeceğim. Bütçem 2 bin ytl. Çok renkli, her tarafından RGB fışkıran bir klavye istemiyorum. Klavyeler hakkında çok bilgim yok. Sade, aşırı sesli olmaması açısından red switch ve TKL klavye önerilerinizi bekliyorum. Bir de manyetik switch hakkında bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

%60 klavye kullanabilirseniz geeky GK61 modelini tavsiye ederim Amazon üzerinden yurt dışı olarak geliyor istediğiniz her türlü switch mevcut, bende brown switch modeli mevcut alışamadım hediye ettim arkadaşıma.

Bu iki ürü arasında tercih yapabilirsin.

Bütçen çıkar ise bayağı iyi modeller.

Arkadasın attığı modeller bayağı çöp bence yaklasmamalısın.

Neresi çöp? Bana biraz bilgi ver . Önerdiğin klavye mad60he kronik sorunlarından haberin var mı?

Koleksiyoncuyum ben hocam evimde 100e yaklaşık klavye var ve ben mad 60HE ile Valorant oynuyorum 2 haftadır bir sorun yaşamadım.

Koleksiyoncuyum ben hocam evimde 100e yaklaşık klavye var ve ben mad 60HE ile Valorant oynuyorum 2 haftadır bir sorun yaşamadım.

O zaman klavyelerden bayağı iyi anlıyormuşsun attığım klavyeleri bilmeyip çöp diyerek. Madlions kendisine "klon" bile diyor. Bu markadan bir şey beklemeniz çok saçma. İçindeki parçaların kalitesi bile bilinmiyor. Akko FUN60 Pro mad60He'ye 10 kat basar.

Madlions kendisini övmüyor ama arkadaşın 2K bütçesine göre alabileceği klavyelerin hangisi 8KHz veya hangisinde Rapid trigger, snap tap özelliği var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…