Arkadaşlar yeni bir klavye alacağım. Genelde FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum ve bunun için klavye önerisi isteyeceğim. Bütçem 2 bin ytl. Çok renkli, her tarafından RGB fışkıran bir klavye istemiyorum. Klavyeler hakkında çok bilgim yok. Sade, aşırı sesli olmaması açısından red switch ve TKL klavye önerilerinizi bekliyorum. Bir de manyetik switch hakkında bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim. İyi Sosyaller.
Arkadaşlar yeni bir klavye alacağım. Genelde FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum ve bunun için klavye önerisi isteyeceğim. Bütçem 2 bin ytl. Çok renkli, her tarafından RGB fışkıran bir klavye istemiyorum. Klavyeler hakkında çok bilgim yok. Sade, aşırı sesli olmaması açısından red switch ve TKL klavye önerilerinizi bekliyorum. Bir de manyetik switch hakkında bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim. İyi sosyaller.
%60 klavye kullanabilirseniz geeky GK61 modelini tavsiye ederim Amazon üzerinden yurt dışı olarak geliyor istediğiniz her türlü switch mevcut, bende brown switch modeli mevcut alışamadım hediye ettim arkadaşıma.
Machenike K500B-B87 Red Switch mekanik klavye, kablolu bağlantısı ve RGB ışıklandırmasıyla gaming performansınızı artırır. Sessiz ve dayanıklı tuşlarıyla fark yaratır. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!
Cbtx Hxsj V300 108 Tuşlu Rgb Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz - Gri - Turuncu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Arkadaşlar yeni bir klavye alacağım. Genelde FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum ve bunun için klavye önerisi isteyeceğim. Bütçem 2 bin ytl. Çok renkli, her tarafından RGB fışkıran bir klavye istemiyorum. Klavyeler hakkında çok bilgim yok. Sade, aşırı sesli olmaması açısından red switch ve TKL klavye önerilerinizi bekliyorum. Bir de manyetik switch hakkında bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim. İyi sosyaller.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
O zaman klavyelerden bayağı iyi anlıyormuşsun attığım klavyeleri bilmeyip çöp diyerek. Madlions kendisine "klon" bile diyor. Bu markadan bir şey beklemeniz çok saçma. İçindeki parçaların kalitesi bile bilinmiyor. Akko FUN60 Pro mad60He'ye 10 kat basar.
O zaman klavyelerden bayağı iyi anlıyormuşsun attığım klavyeleri bilmeyip çöp diyerek. Madlions kendisine "klon" bile diyor. Bu markadan bir şey beklemeniz çok saçma. İçindeki parçaların kalitesi bile bilinmiyor. Akko FUN60 Pro mad60He'ye 10 kat basar.