Mekanik klavye önerisi

Bütçe
2000 YTL
Madlions kendisini övmüyor ama arkadaşın 2K bütçesine göre alabileceği klavyelerin hangisi 8KHz veya hangisinde Rapid trigger, snap tap özelliği var?

Peki ya konu sahibi TKL istemesine rağmen neden atıyorsun %65'lik modeli? Bunu arkadaş kullanacak sen değil. O zaman bu fiyata ondan daha iyisi Akko FUN60 Pro var onu alsın. Her şeyi daha iyi. Ayrıca neden kötüymüş benim önerdiğim modeller bunu da söyle.

%60 Klavyeye pek sıcak bakmıyorum, daha önce bir süre kullandım hoşuma gitmedi.

Maalesef çıkmaz. Başka önerebileceğin klavyeler var mıdır?

Madlions kendisini övmüyor ama arkadaşın 2K bütçesine göre alabileceği klavyelerin hangisi 8KHz veya hangisinde Rapid trigger, snap tap özelliği var?
Bu bütçe de alınabilecek başka hangi klavyeler vardır peki hocam?

Sanırım bulabilirim. Hocam ürün creamy switch kullanıyormuş switch hakkında pek bilgim yok ses seviyesi ve hissiyatı nasıldır acaba? Bir de renk konusunda pek tatmin edici durmuyor.

Son düzenleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun ses testi. Bana red gibi geldi hatta redden daha az denebilir. Yani yan odadaki insanları rahatsız etmez.

Rengi sevmediyseniz hocam ileride keycaps alırsınız.

Biraz daha inceledim ve videolarda güzel görünüyor renk sorun yok. Bütçeyi biraz daha zorlayabilirsem Aula F87 almak daha mı mantıklıdır?

Hocam bir de başka konularda da FGG Madlions Mad68 HE önerilmiş. Dediğiniz gibi kronik sorunları olan bir klavye mi yoksa alınabilir mi?

Hocam madlions Wooting markasının çakması. Bunu kendileri de diyor. İçindeki parçalar nedir oda bilinmiyor. %60 istiyorsanız ve manyetik switch istiyorsanız kesinlikle Akko FUN60 Pro alın.

Aula F87 kablosuz oda alınabilir switchleri daha iyi.

Hocam kusura bakmayın sizi de uğraştırıyorum. Klavyeler hakkında pek bilgim yok maalesef o yüzden. Peki hocam manyetik switch ve normal switch arasında çok bir fark var mıdır? Var ise %75 manyetik switch bir klavye öneriniz olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…