Mekanik klavye önerisi

Bütçe
2000 YTL

Olur mu öyle şey hocam manyetik switchli klavyelerde switchler daha uzun ömürlü ve kaliteli olur. Ayrıca gecikme az olur. %75 manyetik switch bu bütçede zor. Ben R75'in indirimi bitti diye biliyordum hala varmış. Alınabilir bu fiyata.

Bütçeyi de biraz daha esnetebilirim belki. Kablosuz olmasına gerek yok hocam.

Çok teşekkür ederim hocam sağolun. r75 ve r87 arasındaki fark tuş fazlalığı mı sadece? İkisinden birini alacağım.

Çok teşekkür ederim hocam sağolun. r75 ve r87 arasındaki fark tuş fazlalığı mı sadece? İkisinden birini alacağım.
Evet hocam, diğer özellikleri de tekrar bir kontrol ettim. Tek fark tuş sayısı ve renkleri.

Çok teşekkür ederim hocam sağ olun. R75 ve R87 arasındaki fark tuş fazlalığı mı sadece? İkisinden birini alacağım.

Gördüğüm kadarıyla evet. Keycaps falan farklı diye gördüm sadece.

Merhaba , bütçeni 300 tl aşıyor ama aula f87 öneririm . sesi tok hotswap aşırı rgb yok sade bir görünümü var 2,4ghz de mevcut .

Merhaba , bütçeni 300 tl aşıyor ama aula f87 öneririm . sesi tok hotswap aşırı rgb yok sade bir görünümü var 2,4ghz de mevcut .
Hocam öneri için teşekkür ederim. Fakat kablosuz kullanmayacağım ve renk olarak R75 modeli hoşuma gitti onu alacağım. Yine de öneri için teşekkür ederim.

Evet hocam, diğer özellikleri de tekrar bir kontrol ettim. Tek fark tuş sayısı ve renkleri.

Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim. Royal Kludge R75 modelini alacağım yanıtlarınız için hepinize tekrardan teşekkür ederim.

Hocam aklıma bir şey takıldı R75 modelinde switch: Linear cream switch olarak belirtilmiş. R87 Pro modelinde switch: Creamy switch olarak belirtilmiş. Aralarında bir fark var mıdır acaba?

Son düzenleme:

Yoktur hocam. Marka belirtselerdi daha iyi bakardım da R87 Pro da linear diye biliyorum.

Hocam belki birisi linear birisi tactile olabilir. Onu bir araştırıyorum hemen.

Yok hocam ikisi de linearmış, sorun yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…