Mekanik Klavye Önerisi

Adrian69

Kilopat
Ben mekanik klavye arıyorum ve bütçem ortalama 500TL civarı... Mekanik his ve ses olarak Apex 5 hissiyatını verse de olur, SteelSeries klavyelerinde olduğu gibi yazılım desteği olan bir ürün arıyorum ve de Red Switch olursa daha iyi olur. Bildiğiniz klavyeler varsa ve önerirseniz şimdiden teşekkür ederim.

HP klavye Blue Switch, Bloody klavye kendi tuslarini kullaniyor ve 8 tusu optik Switch. Bildigim kadariyla ikisinin de yazilimi var.

İkisinin de görünüşü hiç hoşuma gitmedi ben Apex serisine bayılan bir insanım o tarzda bilek destekli ve şık görünen klavye biliyor musunuz?

İkisinin de görünüşü hiç hoşuma gitmedi ben Apex serisine bayılan bir insanım o tarzda bilek destekli ve şık görünen klavye biliyor musunuz?
O tarzda klavyeler butcenizin cok yukarisinda. 700-800TL civarinda oluyor sizin aradiginiz klavyeler. Bence tasarimindan cok islevine yonelin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı