Rehber Mekanik Klavyede Switch Tercihi

Hocam sizin kullandığınız switch türü nedir? Konu cidden harika olmuş. Konuya verilen özen ve detaya bakarak direk sizin tercih ettiğiniz switch'i tercih etmeyi düşünüyorum açıkçası.

Hocam sizin kullandığınız switch türü nedir? Konu cidden harika olmuş. Konuya verilen özen ve detaya bakarak direk sizin tercih ettiğiniz switch'i tercih etmeyi düşünüyorum açıkçası.
Dönem dönem farklı switchler kullandım. Şu an oyun oynamak yerine daha çok yazı yazdığım için low profile membrane bir klavye kullanıyorum. Bu klavyelerde yazı yazmak mekaniklere göre daha rahat. Şu anki klavyemden önce Razer Blackwidow Elite kullanmıştım en son. Mekanik hissiyatı çok başarılıydı ama bayağı sesliydi.

Mekanik klavye alacak olsam, kahverengi switch tercih ederdim. Switche ufak da olsa bir "click" olması hoşuma gidiyor. Kahverengi dışında da sarı switch tercih ederdim sanırım.

Son düzenleme:
@hadwiger hocam sizce outemu red switch mi yoksa RK red switch mi? Yazı yazacağım kodlama ve oyun oynayacağım elbette. Low profile membrane olarak dizüstü bilgisayarımın klavyesi var hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…