KemalAkarsu
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Genel olarak mezun olduktan sonra işsiz kalmamak adına kabul edilen maaşlar bunlar. Bana kalırsa kesinlikle çok düşük ancak dediğim gibi işsiz kalmaktansa düşük maaşla 1-2 sene çalışıp başka firmaya geçmeyi düşündükleri için katlanıyorlar. Bugün için 20k güzel bir başlangıç maaşı bence. 2 asgari ücret dememin sebebi daha sonrasında da değerlendirilebilmesiydi. Bugün 17k olan 2 asgari ücret 6 ay sonra 20-25 arası da olabilir sonuçta.Hocam öncelikle zamanınızı ve ilginizi ayırdığınız için teşekkür ederim ben çankaya üniversitesinde okumayı hedefliyorum sizin üniversiteden iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ben kendimi geliştirip ortak projeler yapup CV'me çeşitli şeyler ekleyerek üst düzey bir şirkette çalışmak istiyorum ve en az 20k maaş ile başlamak istiyorum sizce bu bölüm benim için uygun mu dürüst olmak gerekirse 2 asgari ücrete yakın dediniz 17000 TL ediyor dersek 15 16k alıyor arkadaşlarınız diye hesapladım ve 15k bana cidden düşük geldi sizce bu bölüm bana uygun mu maaş skalası dar mı yoksa sizin arkadaşlarınız giriş seviyesi maaş mı alıyor?