Meme ağrısı neden olur?

Hocam boyum 157 kilom 45 evet ergenliğe yeni giriyorum kısayım ama geçen ay 154'tüm.

Hocam boyum 157 kilom 45 evet ergenliğe yeni giriyorum kısayım ama geçen ay 154'tüm.
Kesinlikle hiçbir problem yok, herşey çok çok normal. Konuyu kilitlettirebilirsin veya çözüm olarak işaretletebilirsin. Daha fazla kafana takma, iyi akşamlar.

Dostum için rahatlasın diye yine sen doktora git, ancak bu yaşadığın şey gayet doğal bir süreç. Her erkekte olmasa bile ergenlikte bu tip durumlar olması beklenen şeyler kendine ve beslenmene dikkat et. Korkulacak bir şey yok sağlıcakla kal

Teşekkür ederim, sizde sağlıcakla kalın, iyi geceler

Bende eskiden vardı doktora gitmedim aileme bile söylemedim kendiliğinden geçti sorun etme.

Bu normal sen yaşta kısa süreli bu oluyor. İstersen doktora görün.

Erkek meme ağrısı kas gerginliği, kist veya jinekomasti nedeniyle oluşabilir. Bazı nedenler tedavi gerektirebilir, ancak çoğu zararsızdır. Erkeklerde meme ağrısının çoğu nedeni meme dokusundaki sorunlardan kaynaklanır. Bu sorunlar genellikle tedavi edilebilir ve bazıları kendiliğinden geçebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…