Memo CX09 vs Red Magic Cooler 4

miracakin

Decapat
Daha fazla  
İki ürün de aynı fiyatta. Sizce hangisini almak daha mantıklıdır? Kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim. Cihazım S24+ PUBG Mobile oynarken 45 derecelerden düşmek istiyorum. Ortalama 36 37 derece olsun. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Red Magic Cooler kullanmışlığım oldu, benim de cihazım S24 Ultra. 120 FPS'de oynarken 36 derecenin üstünü görmedim.

Konu biraz eski ama Cx 09 kullanıyorum cihazı 13 14 derece düşürüyor oyunlarda ısınıp fps düşmesini çok iyi engelliyor

Konu biraz eski ama CX 09 kullanıyorum cihazı 13 14 derece düşürüyor oyunlarda ısınıp FPS düşmesini çok iyi engelliyor

Hocam konu eski ama okur hala burada uzun süreli kullanımda yani 9 ay 1 sene sonra bozuluyot diyorlar ne kadar oldu alalı?

Hocam konu eski ama okur hala burada uzun süreli kullanımda yani 9 ay 1 sene sonra bozuluyot diyorlar ne kadar oldu alalı?
Onu bilmiyorum valla ama kardeşim de cx07 var 6 aydır güzel güzel kullanıyor soğutma olarak hala ilk günkü gibi elini ağrıtıyor soğuktan biraz tutunca metal kısma yani bozulcağını sanmıyorum güzel kullanırsan niye bozulsun kolay bozulcak birsey değil eğer soğutması azalırsa 1 2 sene sonra içini açar temizlersin bakim filan yaparsın hava giriş çıkışlarını kapatırsan gece gündüz açık kalırsa fan düşürürsen filan bozulur fanı takarsan 1 1.5 saatte bir dinlendir 5 10dk sonra devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…